Ekonomi

Teknokent’te Yeni Dönem Yönetim Kurulu Seçimi ile Başladı

Teknokent’te Yeni Dönem Yönetim Kurulu Seçimi ile Başladı

Pamukkale Teknokent’in Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirilerek, yeni Yönetim Kurulu belirlendi. Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Pamukkale Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan seçildi. Denizli Sanayi Odası (DSO), Denizli Ticaret Odası (DTO), Denizli Ticaret Borsası (DTB) ve Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) tekrardan yönetim kuruluna seçildi.

Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş’nin Olağan Genel Kurul Toplantısı Teknokent Yönetim Kurulu Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necip Atar, DTO Başkanı Uğur Erdoğan, DTB Başkanı İbrahim Tefenlili, DSO Başkan Vekili Samet Tunay Gündüz, DENİB Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, Ticaret İl Müdürü Süleyman Yener Pektaş ile Pamukkale Teknokent’in Eski ve Yeni Dönem Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan toplantının sonucunda; Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı’na seçilirken, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan seçildi. Yönetim Kuruluna ise Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Hüseyin Memişoğlu ve Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Üniversiteyi temsilen de Prof. Necip Atar, Prof. Dr. Selçuk Burak Haşıloğlu, Prof. Dr. Mustafa Buluş seçildi.

Rektör Prof. Dr. Kutluhan: “Ülkemizin Yerli ve Milli Teknolojileri Geliştirme Hamlesine Denizli Sanayimiz ve Odalarımızla Güç Birliği Yaparak Katkı Sağlayacağız”

Pamukkale Teknokent’te yeni dönem ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Rektör Vekili ve Pamukkale Teknokent Yönetici A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, şunları dile getirdi: “Denizlimiz, sanayisi ile Ülkemizin kalkınması ve ekonomimizin gelişmesinde üstün rol oynayan bir şehirdir. Pamukkale Üniversitesi ise alanında uzman araştırmacılarının gerçekleştirdiği bilimsel çalışmalar ile gerek ilimiz gerekse Ülkemizin sanayi hamlesinde önemli roller üstlenmektedir. Buradaki yegâne amacımız, bu iki gücün ortak akıl ve fikir birliği çerçevesinde güç birliğine giderek Ülkemizin yerli ve milli teknolojileri geliştirme hamlesine katkı sağlamaktır. Pamukkale Teknokent bünyemizde farklı alanlarda önemli teknolojik çalışmalara imza atan firmalarımız ile birlikte yine çevreden, sağlığa, insanlık yararına teknolojilerden insansız hava araçlarına kadar geniş bir yelpazede önemli buluşları hayata geçiren öğrencilerimiz de çalışmalarını sürdürmektedir. Öğrencilerimiz, edindikleri bilgileri kullanarak hayal ettikleri ürünleri gerçeğe dönüştürme konusunda oldukça başarılı olduklarını, TEKNOFEST gibi ulusal yarışmalarda elde ettikleri derece ve ödüllerle de kanıtlamışlardır. Pamukkale Üniversitesi ve Pamukkale Teknokent’in bu çalışmalara şimdiye kadar verdiği desteklerin artarak sürdürülmesinin yanında Denizli sanayimiz ve odalarımızın bizlerin yanında olmasını oldukça önemsemekteyiz. Yeni dönemin Pamukkale Teknokent için hayırlara vesile olmasını dilerken yeni yönetim kurulumuza da görevlerinde başarılar dilerim.”

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL