Sağlık

‘Yılın En Başarılı Diş Hekimi Seçildi’

‘Yılın En Başarılı Diş Hekimi Seçildi’

DİŞ HEKİMİ AYTEN DİNÇER TEKİNER’E BÜYÜK ÖDÜL

Denizli’nin tanınmış Diş Hekimlerinden Ayten Dinçer Tekiner, 5. Uluslararası Kalite Ödüllerinde ‘Yılın En Başarılı Diş Hekimi’ seçildi. Özel Denizli Ayten Tekiner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin sahibi de olan ve mesleğinde 27 yılı geride bırakan Tekiner, ödülünü İstanbul’da gerçekleşen törenle aldı.

Bu yıl 5’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Kalite Ödülleri sahiplerini buldu. Çok sayıda kategoride ve sektörlerde ödüllerin verildiği etkinlikte Denizli’den önemli bir isimde listede yer aldı.  Özel Denizli Ayten Tekiner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin sahibi Diş Hekimi Ayten Dinçer Tekiner, ‘Yılın En Başarılı Diş Hekimi’ seçildi. İstanbul Dedaman Otel’de gerçekleştirilen, sunuculuğunu ünlü isimler Özlem Yıldız ile Doğancan Özadlı’nın üstlendiği törende, ödülünü aldı.

“MESLEĞİME HAYATIMI ADADIM”

Böylesi bir ödüle layık görülmekten dolayı mutluğunu dile getiren Diş Hekimi Ayten Dinçer Tekiner, yaptığı açıklamada şunları söyledi, “1996 yılında Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun olduktan sonra, hayatımı mesleğime adadım. 2000 yılından itibaren de, Ayten Tekiner Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğimde birbirinden uzman ekibimizle birlikte, halkımıza sağlık hizmeti vermekteyiz. Bu yıl 5’ncisi gerçekleştirilen Uluslararası Kalite Ödüllerinde, ‘Yılın En Başarılı Diş Hekimi’ olarak şahsımın seçilmesinin onurunu yaşıyorum. Ödülümü gerçekleşen törenle alarak Denizli’mize getirmenin eşsiz hazzı içindeyim. 27 yıllık meslek hayatımda olduğu gibi bundan sonrada Denizli’mize, vatandaşlarımıza sağlık hizmetlerimizi en iyi şekilde vermeye devam edeceğiz.”

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL