Magazin

Yılmaz ve Yıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Yılmaz ve Yıldız Ailelerinin Mutlu Günü

Denizli’nin tanınmış iş insanlarından Mehmet ve Serpil Yıldız çiftinin, oğulları Ali Yıldız için coşkulu bir sünnet töreni düzenlendi. Denizli’nin tanınmış iş insanlarından Ali Yıldız Otomotivin sahibi Ali-Necla Yıldız ve Yılmazlar Oto Kaporta sahibi Hulusi-Gülten Yılmaz’ın torunu; Mehmet Yıldız ile Serpil Yıldız çiftinin oğulları Ali Yıldız’ın sünnet töreni yoğun katılımla gerçekleşti.

MEHTERAN ŞÖLENE RENK KATTI

Kırçiçeği Düğün Salonu’nda yoğun katılım ile gerçekleşen sünnet şöleninde Yıldız ailesi, dostlarıyla bir araya gelirken, başta Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan olmak üzere çok sayıda davetli sünnet düğününe katılım sağladı. Mehteran Takımının kahramanlık türküleriyle renk kattığı gecede konuklar unutulmaz bir geceye şahitlik etti.

BOL BOL HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRİLDİ

Erkekliğe ilk adımını atan Ali Yıldız’ın mutluluğu gözlerinden okunurken, Yıldız ve Yılmaz aileleri de tüm gece konuklarıyla eğlenceli anlar yaşadı. Sünnet merasiminde bol bol hatıra fotoğrafı çektirilirken, Mehmet ve Serpil Yıldız çifti, “Oğlumuz erkekliğe ilk adımı attı. Sünnet düğünümüzde dostlarımız ve sevenlerimiz bizleri yalnız bırakmadı. Bizimle birlikte mutluluğumuzu paylaşan tüm davetlilere geldikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL