Güncel

200 Kiloluk Orkinos Yakaladı Denizlililer Balığa Doydu

200 Kiloluk Orkinos Yakaladı Denizlililer Balığa Doydu

Denizlili Sportif Balık Avcısı ayrıca Önallar Gıda Pazarı iş verenlerinden Alptuğ Önal, Çeşme açıklarında yakaladığı 200 kiloluk dev orkinosu mangal yaparak dostlarına ikram etti.

Denizli’de Sportif Balık Avcısı Alptuğ Önal, Çeşme açıklarında 250 kilo ağırlığında ve 245 cm uzunluğunda mavi yüzgeç orkinos balığı yakaladı. Özel gereçleriyle Denizli´ye naklettiği orkinosu iş makinalarıyla iş yerine getirdi. Özel olarak parçaladığı balık için yemek organizasyonu düzenledi. Önallar Gıda Pazarı Sümer fabrikalarının bahçesinde yemek için mangallar yakıldı. Helvalar hazırlandı. Davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği yemek etkinliğinin dördüncüsünü düzenlediğini söyleyen Önal, pandemi nedeniyle bu etkinliği 2 yıldır ertelemek zorunda kaldığını ifade etti. Önal, normal şartlarda avcılığı sportif amaçlı yaptığını da kaydeden Önal, bu balığı ikram için tuttuğunu söyledi.

Yemek organizasyonuna Denizli Merkezefendi Kaymakamı Dr. Adem Uslu, Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, çok sayıda iş insanı ve vatandaşlar katıldı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL