Kültür-Sanat

Çocuk Eğitimine Bir De Buradan Bak Drama Gösterisi

Çocuk Eğitimine Bir De Buradan Bak Drama Gösterisi

Denizli’de eğitim öğretim faaliyetini sürdüren Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, farklı bir etkinliğe imza atarak hem öğrencilerin hem de velilerin büyük beğenisini kazandı. Okul öğretmenlerinin gerçekleştirdikleri drama gösterisi, izleyiciler tarafından beğeniyle izlendi.

“ÇOCUK EĞİTİMİNE BİR DE BURADAN BAK” PROJESİ
DOĞAN DEMİRCİOĞLU EMSAN İLKOKULU’NDA ÖĞRETMENLERDEN DRAMA ÇALIŞMASI

Eğitim öğretim çalışmalarının yanı sıra öğrenci ve ailelerini bilinçlendirmek amaçlı projelere de imza atan Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu, son olarak “Çocuk Eğitimine Bir De Buradan Bak” Projesi kapsamında özel bir drama çalışması gerçekleştirdi.

Okulun rehberlik servisi tarafından yapılan Drama ve veli seminerine okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler ve velilerinin yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili olarak Genel Sekreter Yardımcısı Ömer Faruk Özer, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de katılım sağladı.
Profesyonel oyuncular yerine okul öğretmenlerinin rol aldıkları drama gösterisinde öğretmenlerin performansları, izleyiciler tarafından ilgiyle takip edildi. Dramayı en iyi şekilde icra etmek için uzun saatler hazırlık çalışmaları yapan öğretmenlerin performansı, salonda bulunanlar tarafından uzun süre alkışlandı.
“Çocuk Eğitimine Bir De Buradan Bak” Projesiyle eğitim kalitesinin daha da yükseltilerek öğrencilerin gelişimine katkı koyduklarını ifade eden okul yönetimi, bundan sonra da benzer faaliyetlerle öğrenciler ve velilerle beraber olmayı dilediklerini ifade ettiler.

Doğan Demircioğlu Emsan İlkokulu Müdürü Ruhi Öz ise farkındalık yaratacak projelerinin devam edeceğini belirtti. Öz projelerine gösterilen ilgiden dolayı katılım sağlayan misafirlere teşekkür etti.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL