Siyaset

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı’ndan 1 Mayıs Mesajı

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı’ndan 1 Mayıs Mesajı

Vatan Partisi Denizli İl Başkanlığı 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü ile ilgili yazılı basın açıklaması yayınladı. Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu açıklamada şu ifadelere yer verdi.

1 MAYISLAR BAĞIMSIZLIK VE EMPERYALİZME KARŞI MÜCADELE GÜNÜDÜR! 

2022 yılı 1 Mayısına yepyeni bir dünya koşullarında giriyoruz. ABD ve AB’nin bazı piyon ülkeler aracılığıyla başlattığı saldırgan tutumuna ezilen dünya ile birlikte karşılık veren bir silahlı güç oluşmuştur. Bu durum emperyalizmin ülkemiz ve ezilen dünyanın üzerindeki etkisini kırıyor.  

Bu etki kırıldıkça vahşi kapitalizmin işçi ve emekçileri sömürmesi de yok olacak eşit, adil ve daha özgür bir dünya oluşacaktır. Ancak emperyalizm yok olurken tüm emekçileri de açlık ve sefalete sürüklemektedir. Bu duruma karşı 1 Mayıslarda; 

Krizin yükü emekçilere yıkılamaz diyoruz, 

Halkçı ve Kamucu ekonomi diyoruz, 

Üreten ve bölüşen Türkiye diyoruz, 

Emek en yüce değerdir diyoruz, 

Bağımsız ve başı dik Türkiye diyoruz, 

Değerli halkımız emperyalizmin piyonları olan PKK ve FETÖ ile 1 Mayıs kutlanmaz. Kutlayacak olanları da uyarıyoruz. 1 Mayıslar hem vatan mücadelesi hem de emperyalizme karşı mücadele bayrağının yükseltildiği günlerdir.  

Tüm halkımızı 1 Mayıs’ı hem alanlarda hem evlerinde ay yıldızlı al bayrağımızla kutlamaya davet ediyor ve 1 Mayıs İşçi Bayramı ve Şeker Bayramını kutluyoruz. 

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL