Siyaset

Abdullah Deda Bozkurt’a Aday Adayı Oldu

Abdullah Deda Bozkurt’a Aday Adayı Oldu

Denizli’nin önde gelen iş insanlarından Abdullah Deda, AK Parti’den Bozkurt İlçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusu yaptı.

Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimler öncesinde belediye başkanlıkları için siyasi partilerde aday adaylık başvuruları başladı. Denizli’de 1985 yılından bu yana deri giyim, düğün salonları ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Abdullah Deda, siyasete atıldı. Deda’nın 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde AK Parti’den Denizli’nin Bozkurt İlçesi belediye başkanlığına aday adayı olduğu öğrenildi.

DEDA YAPI-İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDULLAH DEDA
DEDA YAPI-İNŞAAT YÖNETİM KURULU BAŞKANI ABDULLAH DEDA

“Yıllardır hizmet ettiğim Bozkurt’a adaylığımı açıkladım”

Denizlili iş insanı Abdullah Deda Bozkurt Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu. Deda, yıllardır Bozkurt’a hizmet ettiğini belirterek, artık yola Bozkurt Belediye Başkanı olarak devam etmek istediğini söyledi. Deda, “Her sey Bozkurt için” dedi.

2013’ten bu yana Bozkurt’a yatırım yapıyor

2009 yılından bu yana Denizli’de özellikle önemli inşaat projelerine imza atan Deda, 2013 yılından bu yana Bozkurt’ta büyük çaplı yatırımlar yapmış ve dikkatleri üzerine çekmişti.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL