Magazin

Arma Restaurant’tan Ünlüler Geçti

Arma Restaurant’tan Ünlüler Geçti

Denizli’nin en nezih ortamlarından biri olan Arma Restaurant, sunduğu damak lezzetiyle ünlü oyuncuların da dikkatini çekiyor.

Hafta sonu 2 kişilik tiyatro gösterisi için Türkiye’nin tanınmış oyuncularından Altan Erkekli ve Veysel Diker ilimize geldi. Açık Hava Tiyatrosu’nda kalabalık bir kitleye ‘Şifa Niyetine’ adlı oyunu sunan ikili ardından da yorgunluk atmak ve ziyafet çekmek için Denizli’nin en nezih ortamlarından biri olan Arma Restaurant’a geçti. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar burada dostlarıyla beraber olan ikili, hoş sohbet ortamında unutulmaz bir gece yaşadı. İlgiden ve sunulan lezzetlerden bir hayli memnun kaldıklarını dile getiren ikili, Denizli’ye geldikçe fırsat buldukça bu kaliteli mekana uğramadan geçmediklerini söylediler.

Arma Restaurant iş verenlerinden Mehmet İnceoğlu ise,”İki ünlü sanatçımız teveccüh göstererek bizleri tercih ettiler. Sadece onlar değil birçok ünlü sanatçılar mekanımıza geliyor. Kaliteyi onlar da biliyorlar. Kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Onlara Arma Restaurant kalitesini sunabildiysek ne mutlu bizlere. Sadece onlara değil tüm Denizli halkında en uygun fiyatlı en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Hizmette kusur etmiyoruz. Bizi bilen bilir. Bizi bilen, bizlere değer veren herkese teşekkür ediyoruz. Tüm Denizlileri mekanımıza bekliyoruz. Mutlaka uğrasınlar, kaliteyi yerinde fark etsinler” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL