Yaşam

Aydem Yetkilileri 24 Temmuz Basın Bayramında Gazetecilerle Buluştu

Aydem Yetkilileri 24 Temmuz Basın Bayramında Gazetecilerle Buluştu

Aydem Enerji Medya İletişim Grubu Müdürü Ömer Yurtseven, Denizli Gazeteciler Cemiyetindeki ziyarette basın mensuplarının soruları üzerine şu bilgileri verdi.

‘’Enerji üretimi, dağıtımı ve perakende alanlarında faaliyet gösteren Türkiye’nin öncü entegre grubu Aydem tüm şirketlerini Aydem Enerji çatısı altında topladı. Hayat için enerji derken, hayata değer katmayı öncelikli bir sorumluluk olarak görüyoruz.

Aydem Enerji olarak;
• Enerji sektöründe 40 yıllık köklü geçmişinden aldığı güçle ülkemizin sürdürülebilir geleceğine katkı koymayı devam edecektir.
• Yeni kurumsal kimliği ve yönetim anlayışıyla ilkleri başarmaya ve öncü rolünü sürdürmeye kararlılıkla sürdürecektir.
• Yenilikçi fikirlerle çözüm odaklı hizmet anlayışını elektrik üretim, dağıtım ve perakende alanındaki faaliyetlerin tümünde yaygınlaştırarak, geleceğe değer katmayı amaçlamaktadır.

Türkiye’nin ilk özel sektör hidroelektrik santrali (Bereket), ilk özel sektör elektrik dağıtım şirketi (ADM), ilk özel sektör elektrik perakende şirketi (Aydem), ilk yerli güneş hücresi ve paneli üretimi (Parla) ve elektrik üretim – dağıtım – perakende’yi bünyesinde bulunduran ilk entegre firma olması gibi pek çok konuda öncülük ettik.
40 yıl önce 1 firma – 15 çalışan ile başlayan yolculuğumuz bugün 12 firma – 12.000’e varan çalışanımız ile devam ediyor. Aralık 2019 itibari ile tüm firmalarımız “Aydem Enerji” kurumsal çatısı altında toplandı, bütünleşmiş bir güç olarak dün olduğu gibi bugün ve yarın da toplumun hizmetinde olmaya devam edeceğiz.’’

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL