Yaşam

Babadağ’daki pazarcılar güne sıcak çorbayla başladı

Babadağ’daki pazarcılar güne sıcak çorbayla başladı

Babadağ Belediyesi bugün ilçede kurulan pazar esnafına çorba dağıtımı gerçekleştirdi. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da çorba dağıtımına katılarak esnaflara ‘Hayırlı işler’ diledi.

Babadağ’da bugün ilçede kurulan pazarcı esnafı sıcak çorba ile güne başladı. Babadağ Belediyesi tarafından esnaflara sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirdi. Güne erken saatlerde başlayarak pazarı kuran esnaflar sıcak çorba dağıtımına yoğun ilgi gösterdi. Belediye ekipleri çorba dağıtımını gerçekleştirirken Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı da esnaflarla buluştu.

ESNAFTAN PAZARYERİNE TAM NOT

Çorba dağıtımına katılan Başkan Atlı esnaflara ‘Hayırlı işler’ dileyerek, esnaflarla sohbet etti. Babadağ Belediyesi’nin yapmış olduğu pazaryeri için Ali Atlı’ya teşekkür eden esnaflar Başkan Atlı’nın çalışmalarını takdir etti.

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı konuyla ilgili “Bugün ilçemizde sabah erken saatlerde güne başlayarak pazarımızı kuran esnaflarımıza çorba dağıtımı gerçekleştirdik. Esnaflarımız hem güne sıcak bir çorba ile başlamış oldu hem de biz onlarla buluşmuş olduk. Esnafımızla sohbet ederek teşekkürlerini ve eleştirilerini birebir dinledik. Pazaryeri projemizin tamamlanarak hayata geçirilmesinin ne kadar önemli olduğunu bir kere de pazarcılarımızdan dinledik. Tüm esnafımıza hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL