Güncel

Basiad Yöneticileri Rindera Projesini Yerinde inceledi

Basiad Yöneticileri Rindera Projesini Yerinde inceledi

Denizli Organize Sanayi Bölgesi’nde AVM, ofis ve otel konseptinden oluşacak olan RİNDERA İş ve Yaşam Projesi her kesimin dikkatini çekmeye devam ediyor. Her kesimden konuklar ağırlıyor.

TG Denizli inşaatın yapımını üstlendiği Rindera projesi Denizli OSB 2.kısımda inşa ediliyor. 15,352 metrekarelik parsele inşa edilen proje, 30,058 metrekare inşaat alanına sahip olacak. İlk 3 katı AVM, 6 katı ofis, 5 katı ise otel olarak tasarlanan projede 14 kat bulunuyor.

Satışları 20 Ağustos’ta başlayan projenin konuklar Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği yönetim kurulu üyeleri idi. Projeyi yerinde inceleme fırsatı bulan iş insanları, projenin Denizli’ye katma değer katacağını belirterek, OSB’ye de yeni bir nefes olacağını kaydettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ERA Yatırım Gayrimenkul’un Brokerı Burak Ülkü, hayata geçen projeye her kesimden ziyaretçilerin geldiğini son olarak BASİAD yönetim kurulu üyelerini ağırladıklarını söyledi. Bu projenin Denizli’ye ayrı bir güzellik katacağını da kaydeden Ülkü, destek olan herkese teşekkür etti.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL