Siyaset

Başkan Akışık’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Başkan Akışık’tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Denizli İYİ Parti İl Başkanı Raziye Akışık, Türk ulusunun Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde verdiği bağımsızlık mücadelesinin zaferi olan 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Akışık mesajında, “30 Ağustos 1922 tarihi, bağımsızlık mücadelesinin tarihte eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır. Milletimizin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk komutasında gösterdiği büyük kahramanlıklarla, vatanımızı ve milletimizi bölmeye çalışan tüm ülkelere karşı verdiği mücadelenin sonunda büyük bir zafer kazanmış ve bu güzide vatanı bizlere bırakmıştır.

Milletimizin azim ve kararlılığı ile taçlandırılan 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi Zaferi’nin 98’inci yılını büyük bir gurur ve coşkuyla kutluyoruz. Türk milleti olarak ortak hedefimiz, Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkilaplarına sahip çıkarak, bütün imkansızlıklara karşı kurduğumuz çağdaş laik ve demokratik Cumhuriyetimizi her zaman korumak, yüceltmek ve daha da güçlendirmek olacaktır.

Milletimizin vatan ve bayrak sevgisi, ordumuzun kahramanlığı ve cesareti ile tarihimizin büyük destanlarından birini yazan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm istiklal mücadelesi kahramanlarını saygı, sevgi ve rahmetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum.” diye konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL