Siyaset

BBP Genel Başkanı Destici Denizli’ye Geldi

BBP Genel Başkanı Destici Denizli’ye Geldi

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici bir dizi ziyaret için Denizli’ye geldi. Destici öncelikle partisinin Denizli İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi. Toplantının ardından Denizli Aşçı Nihat Restaurant’ta Büyük Birlik Partisi Denizli üyeleri ile bir araya gelen Destici; “Türkiye pek çok darbeler gördü. Bugün işte o darbelerden, 12 Eylül 1980 kanlı darbesinin 40. yılı. Büyük birlik partisi olarak merhum şehit liderimiz olan Muhsin Başkanımızın ifade ettiği gibi ‘Biz ordumuzu peygamber ocağı olarak kurduk. Askerimizi her daim başımızın üstünde tutarız. Ama namlusunu milletine döndürmüş tanka selam durmayız. Durmadık bundan sonrada durmayacağız Allah’ın izni ile. 1980 darbesini gerçekleştiren üyelerin bugün beşi de hayatta değil. İşte geldiler ve geçtiler. Zulme ettiler ama zulme hiçbir zaman faydalı olmadı. Şuanda hesabını veriyorlar. Bu bütün darbecilere de örnek olsun. Yargılanarak gittiler ve bütün darbecileri kınıyor, lanetliyorum. Özellikle 1980 darbesinde darağaçların da haksız ve hukuksuz şekilde idam edilen, işkenceyle öldürülen bütün ülküdaşları ve mazlumları rahmetle anıyorum. Ruhları şad ve mekanları cennet olsun. Darbelerin bu memlekete hiçbir faydası olmamıştır” dedi.

Destici ayrıca son günlerde artış göstermeye başlayan koronavirüs ile ilgili de şu açıklamaları yaptı.

“Bizde bir korona virüs belası ile uğraşıyoruz. Maalesef son günlerde vaka sayısının gittikçe artığını görüyoruz. Üzülerek ifade ediyorum, ne kadar uyarılırsa da söylense de maalesef bazı vatandaşlarımız ısrarla bu kurallara uymama noktasında direniyorlar. Bizde tedbir almak zorundayız. Bu tedbirde belli. Maskemizi takacağız, mesafemizi koruyacağız ve hijyen kurallarına uyacağız. Aşı bulunana kadar ya da kesin tedavi yapacak ilaç geliştirilene kadar bunu yapmak ile hükümlüyüz. Bütün vatandaşlarımızdan korona virüs ile mücadelede Sağlık Bakanlığımızın, bilim kurulunun ve bütün devlet yetkililerimizin tavsiyelerine ve tedbirlerine uymaya davet ediyorum. Ayrıca Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın koronavirüs sebebi ile hayatını kaybedenlere “Bir ayağı çukurda olan insanlardı” değerlendirmesi makamına yakışmamaktadır” dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Tarık Sarı’nın kız kardeşi Sümeyra Sarı’nın nikah törenine de katıldı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL