Güncel

Beşir Derneği’nden Marmaris Yangınına Destek

Beşir Derneği’nden Marmaris Yangınına Destek

Beşir Derneği Denizli Temsilciliği Muğla Marmaris ilçesinde meydana gelen orman yangılarına destek vermek amacıyla yangın bölgesine gitti.

Afad’ın kontrolünde yangın söndürme faaliyetlerine tam destek veren Beşir Derneği Denizli Temsilciği orman yangınına yönelik 56 kişilik ekip, 7 adet hizmet aracı, 1 mobil araç aş evi ile Marmaris’te hazır bulundu. Arama kurtarma faaliyetlerine de katılan Beşir Derneği Denizli Temsilciliği; alanda görev yapan ekiplere, vatandaşlara 6852 adet beslenme ayrıca 17.443 adet içecek ikramında bulundu.

Beşir Derneği Denizli Temsilciği Kurumsal iletişim ve Basın Sözcüsü Bahadır Özdilli yaptığı yazılı açıklamada; “Muğla Marmaris’te meydana gelen orman yangınlarında biz de dernek olarak devletimizin, vatandaşlarımızın yanında bulunmak istedik. Orman yangınlarına oldukça üzüldük. Geçen yıl da ciğerlerimiz yandı. Bu gibi olayların bir daha yaşanmamasını canı gönülden istiyoruz. Beşir Derneği Denizli Temsilciliği bu gibi üzücü olaylarda üstüne düşen tüm görevleri her zaman yapacak ve destekleyecektir. Dileriz bu yangınlar son bulsun.” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL