Güncel

Çamlık Çorbacısı şifa dolu çorbaları paket servisle eve ulaştırıyor

Çamlık Çorbacısı şifa dolu çorbaları paket servisle eve ulaştırıyor

Denizli’nin damak tadında lezzet durağı olan Çamlık Çorbacısı; Sinpaş Aquamall AVM’de açtığı 3. Şubesinde evlere şifa dolu lezzetini taşımaya başladı. Konseptine paket servisi ekleyen Çamlık Çorbacısı Sinpaş+1’de, evlere, iş yerlerine paket servisle şifa dolu çorbalarını ulaştırılıyor. Çamlık Çorbacısı’nın paket servis uygulamasına ise ilgi büyük oldu.

Denizli’de ‘Çorba’ denilince öne çıkan restoranların başında Çamlık Çorbacısı dolayısıyla Süleyman Gürbüz usta geliyor. 1984 yılında Çınar’da çorbalarıyla Denizli’nin içini ısıtan Süleyman usta, 1994 yılında Çamlık’ta açtığı çorbacıyla şehrin aranan restoranlarından birisi olmayı başardı. 28 yıldır Çamlık Çorbacısı markasıyla Denizli’ye şifa dolu lezzetleri dağıtan, birbirinden enfes çorbalarıyla damak lezzeti sunan Süleyman usta, şehrin ana lezzet durakları arasında yerini aldı. Çamlık Çorbacısı; ‘Kelle Paça, İşkembe, Tuzlama, Ezogelin, Damar, Mercimek, Tavuk, Beyin, Dil, Ayak Paça’ gibi geleneksellikten uzaklaşmayan enfes çorbaları, ‘Dil Tava, Beyin Söğüş, Sucuklu Yumurta ve Beyin Tava’ gibi unutulmaz lezzetleri, ‘Kemalpaşa ve Fırında Sütlaç’ gibi aranan tatlılarıyla müşterilerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

3. ŞUBE AÇILDI

28 yıldır Denizli’de çorba kültürünü geleneksel olarak yaşatan Çamlık Çorbacısı, büyümesini sürdüren Denizli’de şubelerini de bir bir artırmaya devam ediyor. Yenişehir Yürüyüş Yolunda geçtiğimiz yıl 2. Şubesini faaliyete geçiren Çamlık Çorbacısı; yeni konsept +1 özelliğiyle Sinpaş Aquamall AVM’de 3. Şubede Denizli halkına hizmet vermeye başladı. Çamlık Çorbacısı Sinpaş+1’de şifa ve sağlık dağıtan meşhur çorbalar müşterilerin damak lezzetine sunulurken, +1 özelliği ile de evlere ve iş yerlerine çorba siparişleri paket servis olarak ulaştırılıyor. Çorbayı evinde ve iş yerinde içmek isteyenler bu yeniliğe de büyük ilgi gösteriyor.

“PAKET SERVİSE İLGİ BÜYÜK”

Çamlık Çorbacısı’nın 2. Kuşak Yöneticisi Mehmet Gürbüz, Sinpaş+1 Şubesinin özellikleri ve başlatılan paket servisle ilgili de şu bilgileri paylaştı, “Denizli halkımızın büyük ilgisi nedeniyle şubelerimizi artırmaya başladık. Çamlık Çorbacısı Sinpaş+1 restoranımızda müşterilerimize lezzet dolu çorba servisimizi yapıyoruz. Ancak pandemiyle birlikte daha fazla talep görmeye başlayan paket servis konusunda da müşterilerimizin isteklerine uygun olarak hizmetimizi başlattık. Çamlık Çorbacısı Sinpaş+1’de şifa kaynağı çorbalarımız, evlere ve iş yerlerine paket servis olarak ulaştırılıyor. Bu hizmetimizden Sinpaş Konutları, Bozburun Fabrikalar Bölgesi, Kayalar Mahallesi, Kayalar TOKİ, Cinkaya Bulvarı, Selçukbey, Çakmak, Şemikler, Yeni Şafak ve Adalet Mahallesi gibi 7 kilometre çapımızdaki her yere çorbalarımızı paket olarak ulaştırıyoruz. Paket servis taleplerine de ilgi büyük oldu. Lezzet hattımız olan 0552 743 11 11 numaralı iletişim hatlarımızdan müşterilerimizin taleplerini alıyoruz.”

“ŞİFA DOLU LEZZET; ÇORBA”

Çamlık Çorbacısının geleneksellikten uzaklaşmadan, müşterinin damak tadına uygun lezzetli çorbaları sunmaya devam edeceğini belirten Mehmet Gürbüz, kemik suyu ile hazırlanan çorbaların sağlığa olan faydalarını da şu bilgileri vererek sıraladı, “Çamlık Çorbacısı olarak geleneksel lezzeti ve damak tadımızı korumaya devam ediyoruz. Kemik suyu ile hazırlanan çorbalarımız, vücudun hastalıklara karşı direncini artırarak grip ve soğuk algınlığı gibi hastalıklara yakalanma riskini düşürür. Çorba vücudumuzun nemli kalmasına yardımcı olur. Tüm çorbalar genel anlamda hastalığı geçirmese de semptomlarını hafifletebilir. Isınmanın yanı sıra vücudun serotonin seviyesini artırır ve mutluluk verir. Çorba ayrıca, besleyici ve sağlıklı bir spor içeceğidir. Sağlık ve şifa deposu olarak bilinir. Denizli halkımızı, çorba severleri Çamlık merkez restoranımıza ya da Koşu Yolunda faaliyet gösteren 2. Şubemize, Sinpaş’ta bulunan 3. Şubemize bekliyoruz. Paket servisimizle de tüm işyerlerinde ve evlerde sağlık deposu çorbalarımızla yanınızdayız” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL