Güncel Magazin

Çevik Et Döner Restoran 2. Durağını Çamlık’ta Açtı

Çevik Et Döner Restoran 2. Durağını Çamlık’ta Açtı

Denizli’nin aranan lezzet duraklarından olan Çevik Et Döner, Bayramyeri’ndeki restoranın ardından ikinci şubesini görkemli bir etkinlikle Çamlıkta açtı. Siyasetten iş dünyasına çok sayıda ismin katıldığı açılışa vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Çevik Et Döner Restoran, açılışa özel ilk gün 250 kilogramın üzerinde döneri misafirlere ikram etti.

Çevik Et Döner Restoranın Kınıklı Mahallesi Doğan Demircioğlu Caddesi No:10 adresinde açtığı ikinci şubesinin açılışına Çevik ailesi,  Pamukkale Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Soyfidan, Denizli Ticaret Odası Başkan vekili Melek Sözkesen, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Denizlispor Başkanlığı görevinde bulunmuş isimlerden birisi olan Mehmet Özsoy başta olmak üzere, restoranın lezzetini takip eden çok sayıda vatandaş ve esnaflar katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu açılışta 250 kilogramın üzerinde döner misafirlere ikram edildi. Restoranın iç dizaynı, konsepti ise büyük beğeni topladı.

Çevik Et Döner Restoranın, menüsü de oldukça zengin. Öyle ki restoran, İskender, döner gibi ana et yemeklerinin yanı sıra ızgara, çorba ve tatlı çeşitleriyle de geniş bir müşteri portföyüne hitap ediyor. Firma olmazsa olmaz lavaş ekmeği için ise müşterilerini memnun edecek bir yatırıma imza attı. 2. Şube; lavaş ekmeğinin tazeliğini ve lezzetini korumak için, ısısını ateşten alan özel tandır fırınıyla da, damak tadı arayanlara önemli bir mesken oldu. Çevik Et Döner Restoran, ana şubesinde olduğu gibi mesleğinde uzman şeflerle yürümeye devam ediyor. Döner, İskender ve ızgarada aranan lezzet olmayı başaran restoran, etlerini özel soslarla marine ederek kendine has damak lezzetini de korumayı sürdürüyor.

Çevik Et Döner Restoranı işletme sahiplerinden Samet Çevik, açılışa yoğun ilgiden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “ Bayramyeri’nden sonra 2. Şubemizi Çamlık-Kınıklı bölgemizde açtık. Bizim için en önemlisi öncelikle insan sağlığıdır. Hijyen, kalite ve uygun fiyat politikamızla tüm vatandaşlarımızın hizmetindeyiz” diye konuştu.

Çevik Et Döner Restoranının işletme sahiplerinden Mehmet Çevik ise, ikinci şubeyi de tamamen müşteri memnuniyeti odaklı planlayıp hizmete sunduklarını aktararak şunları söyledi, “Restoranımıza has lezzetleri Denizli’nin bir başka köşesinde daha halkımızın hizmetine sunmanın onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız müşteri memnuniyeti odaklı, damak lezzetimizi sürdürmek. İkinci şubemizi de bu konseptle hizmete sunduk. Burada otopark sıkıntımız da yok. Müşterilerimiz gönül rahatlığıyla gelebilirler. Tüm Denizli halkımızı restoranımıza bekliyoruz” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL