Siyaset

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

CHP Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’ndan Yeni Yıl Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, yayınladığı yeni yıl mesajında, 2020’nin tüm dünya ve Türkiye ve Denizli için çok zor bir yıl olduğunu CHP’li belediyelerin tüm engellemelere rağmen vatandaşların dertlerine derman olmaya devam ettiğini söyledi.

Vatandaşların 2020’de özellikle pandemi nedeniyle can ve geçim derdine düştüğünü ifade eden Çavuşoğlu, “2020, tüm dünya ve ülkemiz ve Denizli için çok zor bir yıl oldu. Milletimiz, bir yandan Kovid-19 salgınıyla mücadele ederken bir yandan da siyasi iktidarın kötü yönetiminden kaynaklanan sorunlarla karşı karşıya kaldı. 2020 yılında daha da yoksullaşan halkımız, adeta can ve geçim derdi arasına sıkıştırıldı” dedi.

CHP’li belediyelerin, yıl boyunca, yoksulluk içinde canıyla mücadele eden vatandaşlarımıza nefes olabilmek için var gücüyle çalıştığını ifade eden Çavuşoğlu, “Bir yandan asli görevlerini yerine getiren belediyelerimiz bir yandan da ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza destek olabilmek için imkanlarını seferber etti. Belediyelerimiz bu süreçte ihtiyaç sahibi vatandaşa ayni ve nakdi yardımda bulundu. Gerek örgütlerimiz, gerekse belediyelerimiz aracılığı ile vatandaşlarımıza gıda yardımı, maske ve dezenfektan gibi malzemeler ücretsiz dağıtıldı. Belediyelerimiz, son olarak iktidarın hayat pahalılığına ezdirdiği işçilerimizin yanında oldu. Genel Başkanımızın talimatlarıyla tüm belediyelerimizde uygulanacak asgari ücret en az 3 bin 100 lira olarak belirlendi. İmkanı olan belediyelerimiz, bu rakamın da üzerindeki tutarları belirlemeye başladı” ifadelerini kullandı.

CHP’li belediyelerin halkı kandıran çılgın projelerin peşinden koşmadığını, vatandaşın öncelikli sorunlarını çözmek için mücadele ettiğini vurgulayan Çavuşoğlu, “Ülkedeki sıkıntılara çözüm üretmesi beklenen siyasi iktidar, bu kritik süreçte dahi işi gücü bırakıp belediyelerimizin hizmetlerini itibarsızlaştırmaya çalıştı. Ancak biz gücümüzü milletimizden alıyoruz. O nedenle belediyelerimiz yeni yılda da yeni projelerle vatandaşın dertlerine derman olmaya devam edecek. Yereldeki başarılı hizmetlerimizle iktidara yürüyoruz. İlk seçimlerde milletimizin desteği ile iktidar olacağız. İşte o zaman bu adaletsiz düzeni değiştirecek, ülkemize gerçek demokrasiyi getireceğiz. Bu vesileyle yeni yılın, Denizlimize, ülkemize ve dünyaya sağlık, huzur, barış ve bereket getirmesini diliyorum” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL