Güncel

Çivril Irgıllı’da Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Çivril Irgıllı’da Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor

Çivril’de üst yapı çalışmaları devam ediyor.

Çivril’in Irgıllı Mahallesi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kilitli parke taşı döşeme çalışmaları hızla devam ediyor.

 Mahallenin kilit taşı döşemesinin yüzde 90’ı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacağını söyleyen Ak Parti Çivril Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Çelikoğlu; “Yollarımız önceden çok kötüydü. Kışın çamurdan yürüyemiyorduk. Zorluk çekiyorduk. Uzun süreli çabalarımızdan dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Osman Zolan bizim çabalarımıza karşılıksız bırakmadı. 100 bin metre kare taş ihalesi yapıldı. Bayramdan önce çalışmalar başladı. Bin metre kare taş döşendi. Ekim’in ilk haftası kilit döşeme işlemi bitecek. Şu an kilit taşı döşenen yerlerin üzerine kum atılıyor. Başta Osman başkanımız olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum ”dedi.

Irgıllı Mahallesi Muhtarı Barış Altıntaş
Irgıllı Mahallesi Muhtarı Barış Altıntaş

Irgıllılı vatandaşlar toz ve çamurdan kurtulduklarını belirterek; “ Yağmur yağdığında yollar göl oluyordu. Zaten o yolda yürümek bir çileydi. Yıllarca bu yollarımız yapılması için çaba sarf ettik.  Sonunda sesimizi Osman başkan duydu ve yollarımız şu anda yapılıyor. Kar da yağsa yağmur da yağsa artık eskisi gibi çamurda yürümek zorunda kalmayacağız. Ara yollarımız ana yollarımız her yer kilit taşı oluyor. Vatandaşını mağdur bırakmadığı için sesimizi duyduğu ve çalışmalara başladığı için Irgıllı halkı olarak Osman başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz ”ifadelerini kullandı.

Irgıllı Muhtarı Barış Altıntaş ise yaptığı açıklamada Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, Çivril Belediyesi Başkanı Niyazi Vural’a ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: Genç Çivril Gazetesi

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL