Güncel

Çivril’de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Çivril’de Doğalgaz Çalışmaları Başladı

Enerya doğal gaz çalışmalarını Denizli’nin  Çivril ilçesine taşıdı. İlk kazı çalışmaları Şehitler Mahallesi’nde törenle yapıldı.

Doğal Gaz  Dağıtım Şirketi Enerya Denizli Çivril’de uzun zamandır beklenen doğal gaz hat imalatı çalışmalarına başladı.  İlçede gerçekleştirilen törene Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı. Enerya’nın yapacağı imalatlar ile Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş (BOTAŞ) tarafından yapılacak olan 37 km’lik Ana iletim tamamlanmasıyla birlikte İlçe  resmen boru gazı ile doğal gaz kullanımına başlayacaktır. Konuyla ilgili konuşan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, “Çivrilimizin bir hayalini daha gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz.

Hemşerilerimizin bekledikleri doğal gazı ilçeye ulaştırmak için çalışmalara başladık. İlçemizi doğal gazın konfor ve ekonomisiyle buluşturuyoruz. Enerya’nın bölgede çalışmaları devam ederken Belediye ekiplerimizle birlikte koordineli şekilde ilçemizde bulunan alt yapıya zarar vermemek için var gücümüzle çalışacağız. Yapılan çalışmalar sürecinde vatandaşlarımızın kazı/üst yapı  şikayetleri şüphesiz oluşacaktır. Ancak yapılan çalışmalar sonucunda ilçemizde hava kirliliğin önlenmesi  ve doğal gaz konforunun yansımalarını hep birlikte yaşayacağız.  Doğal gazın ilçeye kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere  bakanlarımıza, AK Parti Grup Başkan Vekilimiz Cahit Özkan’a, İl başkanımıza, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a, milletvekillerimize, teşkilatımıza  ve emeği geçen herkese şükranlarımı sunar, Doğal gaz konfor ve ekonomisinin Ülkemize, Milletimize, hemşehrilerimize ve Çivrilimize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

2019 yılında Doğal Gaz dağıtım şirketi Enerya, ilçedeki alt yapı çalışmalarını tamamlayıp Çivril İlçe merkezde yer alan Şehitler Mahallesi’ne taşıma sistemi ile doğal gaz vermeye başlamıştı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL