Yaşam

Denizli Altuğ Düğün Salonu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Denizli Altuğ Düğün Salonu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi

Denizli Altuğ Düğün Salonu Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi
Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Sertifikası aldı

Denizli’nin tanınmış düğün salonlarından Altuğ Düğün Salonu, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Sertifikası aldı.

Ankara Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren Altuğ Düğün Salonu, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Sertifikası aldı. Uluslararası kalite örgütünden alınan belgede “İşletmenin fiziksel koşulları dahilinde; sağlıklı ve güvenli işyeri sertifikası programı kapsamında COVİD 19 önlemlerine ilişkin şartları yerine getirerek, Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Sertifikası’nı almaya hak kazanmıştır” ibarelerine yer verildi.

“Tüm Denizlilileri sağlıklı ve güvenli olan işyerimize bekleriz”

Tüm dünyanın koronavirüs belası ile mücadele verdiğini işletme olarak kendilerinin de bu virüse karşı savaş açtıklarını belirten Altuğ Düğün Salonu Sahibi İbrahim Altuğ, “Müşterilerimizin sağlığı bizim için çok önemli bu nedenle Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Sertifikası alarak olması gereken tüm kriterleri yerine getirdik. Denizlili hemşehrilerimiz güvenli bir ortamda etkinlik ya da düğün yapmak isterlerse bizi tercih etmelidir. Çünkü biz tedbirlerimizi uluslar arası kalite sertifikası veren kurumlardan bu belgeyi aldık. Virüs bizim salonumuza giremez. Sağlıklı organizasyonların adresi Altuğ Düğün salonudur” dedi.

“Kalite ve müşteri memnuniyeti belgemizde var”

İşletme olarak sadece Sağlıklı ve Güvenli İşyeri Sertifikasına sahip olmadıklarını da kaydeden Altuğ, “Sağlıklı ve güvenli işyeri sertifikasının yanı sıra yine düğün salonlarında bir ilki gerçekleştirerek İSO 9001 KALİTE VE İSO 10002 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BELGESİ de aldık” diye belirtti.

 

 

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL