Spor

Denizli Fenerbahçeliler Derneğinden Coşkulu 19.07 Kutlaması

Denizli Fenerbahçeliler Derneğinden Coşkulu 19.07 Kutlaması

Denizli Fenerbahçeliler Derneği, 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü’nü üyeleriyle bir araya geldiği coşkulu gecede kutladı.

Dernek Başkanı Erhan Balaman, şubat ayında kurdukları Denizli Fenerbahçeliler Derneği’nin ilk etkinliğinin 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü Birliktelik Yemeği olduğunu belirterek, “Kalbi çubuklumuz için çarpan taraftarlarımızla muhteşem bir gece yaşadık,  günümüzü doyasıya kutladık. Organizasyonumuza katılan Sarı-Lacivert renklere gönül veren tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

“İyi Bir Taraf Olmak ile İyi Bir Taraftar Olmak Aynı Şey Değildir”

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün kuruluşunu simgeleyen ve her sene 19.07 tarihinde kutlanan Dünya Fenerbahçeliler Günü, bu sene Denizli’de de coşkulu bir geceyle kutlandı. Denizli Fenerbahçeliler Derneği yöneticilerinin ve üyelerinin bir araya geldiği organizasyonda sosyal mesafe kuralları da unutulmadı.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Erhan Balaman, Denizli Fenerbahçeliler Derneği organizasyonunda düzenlenen gecede Denizli’deki Fenerbahçe ailesinin bir araya gelmesinden duyduğu memnuniyeti ifade etti ve şunları söyledi:

“19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü hepimizin kalbinde, gönlünde ayrı bir yere sahip. Sarı-Lacivert renklere gönül veren ve Fenerbahçe bayrağının gölgesinde büyük bir aidiyet duygusuyla takımımızı destekleyen taraftarlar olarak bu büyük camianın mensubu olduğumuz için çok mutluyuz, gururluyuz.

Kulübümüz çok zor bir dönemden geçiyor, bu dönemde kulübümüze her anlamda destek olmak zorundayız. Ben şahsım adına, her zaman, “Fenerbahçe ile varolan değil Fenerbahçe için varolan” bir taraftar olarak kalacağım. Denizli Derneği de bu şiarla kuruldu ve bundan sonra da kulüp için doğru işler yaparak yoluna devam edecek. Kulüp içindeki faydasız kısır çekişmelerden uzak durmalıyız. Asla unutmamalıyız ki “iyi bir taraf olmak ile iyi bir taraftar olmak” aynı şey değildir. Biz her zaman önceliğimizi “iyi taraftar” olmaya vermeliyiz.”

Organizasyona katılanlar arasında yapılan çekiliş ile Fenerbahçe forması, maç bileti ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

 

 

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL