Yaşam

Denizli’de Güzelliğin Adresi “Mi Pelo” 1. Yaşını Kutladı

Denizli’de Güzelliğin Adresi “Mi Pelo” 1. Yaşını Kutladı

Denizli’de kadınların saç tasarım ve makyaj konusunda büyük ilgi gösterdiği Mi Pelo Kuaför, birinci yılını kutladı. Sektöründe aranan bir marka olan Mi Pelo’nun uzman ekibi başarılarını unutulmaz bir geceyle taçlandırdı.

Denizli’de geçtiğimiz yıl hizmete giren Mi Pelo, kadınların uğrak noktası haline geldi. 10 kişilik uzman ekibiyle; saç tasarım, makyaj, manikür ve pedikür başta olmak üzere birçok hizmetleriyle ilgi çeken Mi Pelo, birinci yılını geride bıraktı. Modayı ve trendleri yakından takip ederek güzellik anlamında fark yaratan Mi Pelo, unutulmaz bir gece ile yeni yaşını kutladı. Mi Pelo markasıyla yola çıkan ve kısa sürede dikkatleri üzerine çekerek, her geçen gün büyüyen Mi Pelo’nun uzman kadrosu, özel gecede pasta kesip, doyasıya eğlendi.

“BİRLİKTE DAHA UZUN YILLAR GEÇİRMEYİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ”

Mi Pelo Kauför’ün kurucularından Saç Tasarım Uzmanı Celal Akoğlan, “Mi Pelo’nun birinci yıl dönümünü kutluyoruz. Bu nedenle Mi Pelo’nun tüm misafirlerine, dostlarına ve destekçilerine çok teşekkür ederiz. Denizli halkının bize verdiği destekle büyüdük ve artık kalıcı bir kurum haline geldik. Birlikte daha uzun yıllar geçirmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Denizlili kadınların tercihi haline geldik. Uzman ekibimizle kısa sürede kaliteli hizmetin en doğru adreslerinden biri olduk. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Bugünde bu özel gecede başarılarımızı kutladık” ifadelerini kullandı.

‘Mİ PELO’ DEMEK, ‘GÜZELLİK’ DEMEK

Mi Pelo Kuaför’ün kurucularından Makyaj Uzmanı Elif Keyik ise, “Uzman ekibimizle modayı ve trendleri yakından takip ederek en iyi noktaya geldik. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz. Her geçen gün büyümeye devam ediyoruz. Geride bıraktığımız yılda çok güzel işlere imza attık. Yeni yılda da en iyi hizmeti vermek için elimizden geleni yapacağız. ‘Mi Pelo’ demek, ‘güzellik’ demek. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için en önemli şey. Bu noktada da kendi tasarımlarımızı uyguluyor ve fark yaratıyoruz. Denizli’de artık güzellik deyince akıllara ‘Mi Pelo’ geliyor, bu gurur bize yetiyor” dedi.

DENİZLİLİ KADINLARA DAVET!

‘Mi  Pelo Kuaför’ün kurucuları Saç Tasarım Uzmanı Celal Akoğlan ve Makyaj Uzmanı Elif Keyik, tüm Denizlili kadınları; Pamukkale İlçesi Kınıklı Mahallesi, 6081 Sokak No:30’da bulunan Mi Pelo’ya davet etti.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL