Yaşam

Denizli’de Lahmacun ve Döner’in Yeni Adresi: İstiot

Denizli’de Lahmacun ve Döner’in Yeni Adresi: İstiot

İstiot Lahmacun Döner Salonu’nun 2. Şubesi, İzmir Yolu üzerinde bulunan Sinpaş Aquamall Avm’de düzenlenen törenle açılarak hizmete girdi.

Sinpaş Aquamall Avm’de düzenlenen açılış törenine işverenler Adem Kızıl ve Lahmacun Ustası Halil Badak’ın yakınları, müşterileri ile Denizlispor önceki dönem başkanı Mehmet Özsoy, Denizlisporlu futbolculardan Mustafa Yumlu, Kubilay Aktaş ile iş dünyasından bir çok esnaf ve iş veren katıldı. Lahmacun ve döner başta olmak üzere pek çok yiyecek servisinin yapıldığı işyeri, pandemi tedbirleri kapsamında açıldı.

Uzun yıllardır sektörde hizmet veren ve tecrübe sahibi olan işletmenin ikinci şubesinin açılışında konuklar, işyeri sahiplerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Açılış dolayısıyla duygu ve düşüncelerini aktaran Adem Kızıl ve Halil Badak, pandemi koşullarının her sektörü olduğu gibi yemek sektörünü de olumsuz etkilediğine vurgu yaparak kendilerinin her şeye rağmen yeni bir girişimde bulunduklarını kaydettiler.

Denizlilere en iyi damak lezzetini sunmayı amaçladıklarını da ifade eden Kızıl ve Badak,” Tüm Denizlileri mekanımıza bekliyoruz. Eşsiz lezzetleri sunduğumuz restoranımız birbirinden farklı ürünlerle hizmet verecek. Farkı yakalamak için farkı denemeniz gerekir. Biz farklı güzel bir iş ortaya koyduğumuza inanıyoruz. Bugün açılışımızda bizlere destek olan tüm dostlarımıza da teşekkür ediyoruz” dediler.
Lahmacun, pide, içli köfte ve döner gibi yiyeceklerin paket servisinin de yapıldığı işyerinin açılışı, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafları ve hayırlı işler temennileriyle devam etti.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL