Güncel

Denizli’de yeni nezih bir lezzet mekânı: Loca Restaurant

Denizli’de yeni nezih bir lezzet mekânı: Loca Restaurant

Anım Butik Otel’in içinde açılan;

Gökhan Tekstil’in yaptırıp, işlettiği butik otelin içinde nezih bir ortamda, İtalyan mutfağının eşsiz lezzetleri ünlü şef Murat Bozok ve ekibine emanet. Eğitimini ABD’de tamamlayan şef Murat Bozok, New York, Paris, Londra gibi şehirlerde Michelin Yıldızlı pek çok restaurantta farklı görevlerde çalıştı, 2009 yılında Türkiye’ye geri dönen Murat Bozok ‘Mimolett’ isimli fine-diningrestauranını açtı. Mimolett ve sonrasında Habertürk gazetelerinde köşe yazarlığı yapmaktadır.

İtalyan mutfağını şehrimize taşıyan Loca Restaurant; İtalya’dan özel olarak gelen  Stefano Ferrara fırınında, İtalya’dan gelen un ve domates sosu ile gerçek NAPOLİ  pizzasını, pizza severlere sunuyor.

Loca Restaurant mutfak ekibinin pizza eğitimlerini Nappo Pizza’nın kurucusu Özgür Kılıçlar üstleniyor.

Eğitimini Boğaziçi Üniversitesi’nde tamamlayan Özgür Kılıçlar başarılı bir girişimcidir. Türkiye’de çeşitli girişimcilik faaliyetlerinde bulunduktan sonra New York’a gidip yeni bir şirket kurdu. Burada İtalyan mutfağı ve Napolitan pizzaya ilgi duymaya başladı. Türkiye’ye döndükten sonra, İtalyan mutfağına olan ilgisi ve yeteneği ile Nappo Pizza’yı kurmuş gerçek bir Napolitan pizza ustası olduğunu kanıtlamıştır.

En taze, organik ürünlerle hazırlanan yemekleri ile İtalyan mutfağını şehrimize taşıyan Loca Restaurant, geniş şarap kavı ile Denizli’nin yeni, nezih lezzet mekanıolarak 4 Mart 2022 tarihinde misafirlerini ağırlamaya başlıyor. (Rezervasyon Yaşar Bey 05332537666)

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL