Spor

Denizlili Hakemler, “Bayrakçı ile Devam” Dedi

Denizlili Hakemler, “Bayrakçı ile Devam” Dedi

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanlığı seçimleri yapıldı. Tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Emrah Bayrakçı bütün delegelerin oylarını alarak tekrar başkan seçildi.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanlığı (TFFHGD) 13. Olağan Genel Kurulu seçimleri yapıldı. Tek liste ile girilen seçimlerde ise mevcut başkan Emrah Bayrakçı bütün delegelerin oylarını alarak tekrar başkan seçildi. Başkan seçilmesinin ardından herkese teşekkür eden Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanı Emrah Bayrakçı, kendisini tekrar göreve getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ettiğini, yeni sezonda ve gelecek sezonlarda iyinin daha iyisini yapmak için ekip arkadaşları ile birlikte çok çalışacaklarını dile getirdi.

Yapılan 13. Olağanüstü Genel Kurulda Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu. Başkan Emrah Bayrakçı, Başkan Yardımcısı Özmen Atalay, Yönetim Kurulu Üyeleri; Özmen Atalay, Mehmet Karaduman, Harun Öztekin, İbrahim Ethem Potuk, Ahmet Bayır, Şeyma Haşlak, İbrahim Uzun, Gökhan Uz ve Berkay Barlın.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Denizli Şube Başkanlığı’na yeniden seçilen Emrah Bayrakçı ve ekibine yeni dönemde başarılar diliyoruz.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL