Spor

Denizlispor’da Ali Çetin Yeniden Başkan Oldu

Denizlispor’da Ali Çetin Yeniden Başkan Oldu

Yukatel Denizlispor’da Olağanüstü Genel Kurul bugün akşam saatlerinde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan Seçimli Olağanüstü Genel Kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Ali Çetin yeniden başkan oldu. Genel Kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepene, Denizlispor’da görev almış önceki dönem yöneticileri ve taraftarlar katıldı.

Kongrede konuşan Başkan Ali Çetin; “72 milyon borcumuz vardı, 1938 iş yerini gezdik, 64 milyon reklam geliri elde ettik. 450 icra dosyası vardı, ekmek bulamadığımız kulüpte süper lige çıkınca herkes para var sanıp kapımıza dayandı. Geçen sezon Pandemi sürecini de yaşadık. Gelirlerimiz düştü. 45 milyon borcumuz var, bu borçları da yeni dönemde yapacağımız projelerle çözüme kavuşturacağız” dedi.

Tek liste ile gidilen seçimde yeni yönetim şu isimlerden oluştu.

Başkan: Ali Çetin

Yönetim Kurulu Üyeleri: Salih Özcan, Can Cesur, Serkan Başbuğ, Kaan Şanlıkan, Ozan Katrancı, Nevzat Yakı, Uğur Bağbaşlıoğlu, Levent Çaputçu, Yavuz Cinkaya, Fikret Onur, Tolga Erdey, Mehmet Kavak, Hayati Işık, Taner Atilla.

 

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL