Sağlık

Diş Hekimi Hacıoğlu Acıpayam’da Muayenehanesini Açtı

Diş Hekimi Hacıoğlu Acıpayam’da Muayenehanesini Açtı

Diş hekimi Ahmet Şahin Hacıoğlu, memleketi Acıpayam’da yoğun katılımla gerçekleşen törende muayenehanesini açtı. Diş hekimi Hacıoğlu, bölgede vatandaşların ağız ve diş sağlığını korumak için çalışacaklarını söyledi.

16 yıl boyunca Denizli ve Muğla’da diş hekimliği alanında çalışmalar yürüten diş hekimi Ahmet Şahin Hacıoğlu, memleketi Denizli’nin Acıpayam İlçesinde muayenehanesini gerçekleştirilen törenle açtı. Yoğun katılımın olduğu açılışa, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, aile yakınları, davetliler ve Acıpayam halkı katıldı. Acıpayam Meydanı Atatürk Bulvarında açılışı yapılan ve bölge halkına hizmet edecek olan muayenehane, ağız ve diş sağlığı alanında ilçedeki büyük bir eksikliği de kapatmış olacak.

“AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI ALANINDA HİZMET VERECEĞİZ”

Yapılan açılışta konuşan ve memleketinde çalışacağı için çok mutlu olduğunu ifade eden diş hekimi Ahmet Şahin Hacıoğlu, “Yıllarca Denizli’de ve Muğla’da vatandaşlara hizmet ettik. Her zaman aklımda Acıpayam’a dönmek ve hemşehrilerime hizmet etmek vardı. Sonunda hayalimizi gerçekleştirdik. Acıpayam’da hemşehrilerimize yardımcı olmaya çalışacak ve sağlık noktasında vatandaşın dertlerine derman olmaya çalışacağız. Açılışımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL