Ekonomi

Erhas Mühendislik Karaman’da Seminer Düzenledi

Erhas Mühendislik Karaman’da Seminer Düzenledi

Isımatik firmasının iştiraki olarak Denizli’de faaliyetlerini sürdüren ve Unox Bölge Bayii de olan Erhas Mühendislik, üretim tesislerinde enerji verimliliğine yönelik bilgilendirme ve tanıtım seminerlerine devam ediyor. Karaman’da sektör temsilcileriyle bir araya gelen Erhas Mühendislik, Buhar Kaçaklarının Önemi ve Geri Kazanım Sistemleri ile Unox Valve Ürünlerinin tanıtımını içeren semineri gerçekleştirdi.

Yarım asrı aşan tecrübesiyle endüstriyel malzeme satışı ve tesisat ürünlerinde hizmet veren Isımatik Firmasının Denizli’de faaliyet gösteren iştiraki Erhas Mühendislik, endüstriyel malzemenin işletmelerde doğru kullanımı için köklü deneyim ve tecrübesiyle en uygun malzeme seçimi, tedarik ve satışını gerçekleştiriyor. Su, buhar, doğalgaz, hava ve çeşitli akışkanların geçtiği her türlü mekanik tesisat ekipmanlarının satış ve satış sonrası hizmetleriyle sektörde marka olan Isımatik firmasının iştiraki Erhas Mühendislik, Unox Markasıyla da sektörün nabzı olmayı sürdürüyor.  Firma, sanayinin kullandığı tesisat malzemelerinden başta pompalar olmak üzere, vanalar ve ölçüm cihazları konusunda hizmetleriyle öne çıkıyor. Erhas Mühendislik Sektörün ihtiyaçlarının yanı sıra sektördeki paydaşlarına yönelik başta enerji verimliliği olmak üzere, ürün tanıtım, eğitim ve seminerlerine de devam ediyor.

KARAMAN’DA SEKTÖR TEMSİLCİLERİYLE BULUŞTULAR

Isımatik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karaevli, Erhas Mühendislik Genel Müdürü Hilmi Yeşil, Erhas Mühendislik Teknik Destek Sorumlusu Makine Mühendisi Behiç Akkan, Isımatik Şirketler Gurubu Genel Koordinatörü Ergün Çakıner’in de katıldığı seminerler dizisinde bir durakta Karaman oldu. Makina Mühendisleri Odası Karaman İl Temsilciliği ve Erhas Mühendisliğin partneri olan Nurteknik firmasının da katkılarıyla New Karaman Otel’de gerçekleşen seminere; sanayi şirketlerinin mühendis ve teknik elemanları ile satın alma bölümlerinin temsilcileri katıldı. Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde,  enerji verimliliği konusunda öne çıkan Buhar Kaçaklarının Önemi ve Geri Kazanım Sistemleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Ayrıca, Unox  Marka Ürünlerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

“ENERJİ TASARRUFU ÖNEMLİ”

Enerjinin çok büyük bir maliyet oluşturduğunu hatırlatan Erhas Mühendislik Genel Müdürü Hilmi Yeşil, enerji de tasarrufun önemine dikkat çekti. Sanayide buhar kaçaklarının ciddi enerji kapılarına yol açabildiğini belirten Yeşil,  Unox ürünlerinin yüzde 30-40 oranında enerjide tasarruf sağlayabildiğini ifade ederek, “Biz Erhas Mühendislik olarak Isımatik Şirketler Grubunun iştiraki olarak faaliyet gösteriyoruz. Ortalama 3,5 yıldır Unox Markamızın ürünlerini, piyasaya tanıtmaya var gücümüzle çalışıyoruz.  Selonoid vana ile başladığımız sürece pnömatik aktüatörlü vana, motorlu vana ve kontrol vanası ile ilerlettik. Özellikle Denizli’de Organize Sanayi Bölgesinde satışlarımıza devam ediyoruz. Ege Bölgesi ve Akdeniz Bölgesinde de atılım yapıyoruz. İzmir’de de 2.5 yıl önce bir yer açtık. İzmir’e de hizmet veriyoruz. Antalya’da da Temmuz ayında yerimizi açıp ürünlerimizi, projelerimizle ve teknik ekiple hizmet vermeyi sürdürüp Antalya’da ki sanayicilerimize ulaşmak istiyoruz” dedi.

“SEKTÖRDE LİDER BİR KURULUŞUZ”

Teknik Destek Sorumlusu Makine Mühendisi Behiç Akkan ise,  markalar, ürünler ve satış ve satış sonrası hizmetler konusunda yaptığı sunumda şu sözlere yer verdi, “Satış ve satış sonrası hizmetlerde müşteri memnuniyetini ön planda tutan, sürekli yenilik ve gelişim vizyonu doğrultusunda hareket eden bir firmayız.Kendi alanlarında dev teknik ekibimiz sayesinde sektörde lider konumuna gelmiş bir kuruluşuz. Günümüzde enerji maliyetlerinin çok yükselmesi nedeniyle buhar kaçaklarının minimize edilmesi ve ayrıca buhar kazanlarının üzerindeki ekipmanlar gerçek anlamda çok önemli. Seminerimizin amacı da bu konuda bütün katılımcıları bilgilendirip, daha teknik olarak çalışmalarını sağlamaya çalışmak. Geri dönüşler, seminerimize katılım ve ilgi de konu üzerinde farkındalığın yüksek olduğunun bir göstergesi. Bu da beni çok mutlu ediyor. Karaman seminerimizle bu ay içinde üçüncü etkinliğimizi gerçekleştirmiş olduk.  Etkinliklerimiz ilk etapta Kahramanmaraş daha sonra Samsun, Antalya da gerçekleşecek. Türkiye’nin birçok şehrinde istek olduğu sürece biz varız ve bu etkinlikleri düzenlemek istiyoruz.”

“BÜYÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Seminerde söz alan Isımatik Şirketler Gurubu Genel Koordinatörü Ergün Çakıner’de, konuşmasında şu sözlere yer verdi, “Isımatik 45 sene önce Karaköy’de aşağı yukarı 20-25 metrekarelik bir dükkânda kuruldu. Yaklaşık 25 yıldır da UNOX imalatı ile beraber piyasadayız. Sanayiye hizmet etmekteyiz. Türkiye’de de tanınan önde gelen kuruluşlardan biriyiz. Türkiye’de şu anda Denizli, İzmir’deyiz önümüzdeki ay da Antalya’da olacağız. Bayileşme ağımızı genişletmek istiyoruz. Daha kafamızda Karaman, Kayseri, Kahramanmaraş var. İç Anadolu ve Ege bölgesinde UNOX markamızı artık duyulan bir marka haline getirmek istiyoruz. Bu başarıyı Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Karaevli’nin bize olan desteğine borçluyuz. O bize yol verdiği müddetçe biz daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’DE BİR İLKİ YAPTIK”

Yoğun katılımla gerçekleşen seminerde katılımcılara seslenen Isımatik Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Karaevli ise, “45 yılın verdiği tecrübe, emekle bugünlere kadar geldik. Geldiğimiz noktada Isımatik ve Unox markasını bugünlere getirip memleketimize daha iyi hizmet için buralardayız. Unox markamızda yeni ürünler geliştiriyoruz. Bunların devamı gelecek. Türkiye’de ilk defa vana motorunu yaptık. Mühendis, teknik ekibimiz durmaksızın sektöre yönelik üretim ve çalışmalarına devam ediyor. Bundan sonra daha yeni ürünlerle memleketimize katkı koymaya, firmalarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Alanımızda geniş ürün yelpazesi, yerli teknoloji ile 16 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Yüksek üretim kapasitemiz ve kalitemizle müşterilerimize sürdürülebilir, uzun ömürlü, az bakım maliyeti gerektiren ürünler sunuyoruz” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL