Yaşam

Festivalde Denizli Neslim Güngen Güzellik Merkezine Büyük İlgi

Festivalde Denizli Neslim Güngen Güzellik Merkezine Büyük İlgi

Üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlamak amacıyla bu yıl 12’ncisi düzenlenen ve renkli görüntülere sahne olan OKİSDER Festivalinde stant açan Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesi büyük ilgi gördü.

Denizli’de üniversite öğrencilerine burs sağlamak için önemli etkinliklere imza atan Okuma İstekli Çocukları Destekleme Derneği tarafından bu yıl 12’ncisi gerçekleşen OKİSDER Festivali, PASVAK merkezinde gerçekleşti. Onlarca firmanın stant açtığı festivale, Denizli halkının katılımı da yoğun oldu. Renkli görüntülere sahne olan ve coşkunun gün boyu devam ettiği festivalde, güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesinin açtığı stant da büyük ilgi gördü. Cilt taraması başta olmak üzere gün boyu ücretsiz birçok hizmet veren firma, katılımcıları da güzellik sırları ve uygulamaları konusunda bilgilendirdi.

“BÜYÜK FIRSAT DÖNEMİNİ KAÇIRMAYIN”

Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesi Sahibi Arzu Büyükkapucu, öğrencilere burs imkanı sağlamak amacıyla kapılarını açan OKİSDER Festivalinde yer almaktan duyduğu memnuniyeti belirterek şunları söyledi, “Ülkemizin aydınlık geleceği, yarınlarımız gençlerimizin eğitim hayatlarına dokunmak, destek olmak amacıyla gerçekleştirilen festivalde yer almanın onur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rengarenk bir festival ortamında Denizli halkımızla buluşmanın heyecanı içerisindeyiz. Standımıza yoğun ilgiden dolayı da Denizli halkımıza teşekkür ediyoruz. Kaliteden ödün vermediğimiz için başarılıyız. Geniş hizmet yelpazemizle, danışanlarımızın memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Bir kez daha vurgulamak istiyorum ki, güzellik merkezimizde yüzde 50 indirim fırsatımız devam ediyor. Bu fırsattan yararlanmak için Denizli halkımızı bekliyoruz. Kullandığımız cihazlarda teknolojiyi yakından takip ediyor, deneyimli kadromuz, Sağlık Bakanlığı onaylı ürünlerimizle hizmette kaliteyi en önde tutuyoruz. Böylesi özel bir etkinliğe imza atan, emek veren herkese bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

HİZMET YELPAZESİ ÇOK GENİŞ

Güzellik ve bakım uygulamalarında sektörün lider kurumlarından birisi olan Neslim Güngen Güzellik Merkezi Denizli Şubesinde; “Çatlak onarımı, incelme protokolleri, selülit paketleri, Whitness bölgesel beyazlatma, Pop up popo dikleştirme, Lenf drenaj, epilasyon, volume dudak, mikro kaş-pudralama kaş, kaş silme, eyeliner, dipliner, dudak renklendirme, kirpik lifting, ipek kirpik, kaş laminasyonu, saç vitamini, bbnes kalıcı fondoten, cilt bakımı, cilt yenileme protokolü, leke protokolü, skar protokolü, anti aging bakım, elektro terapi, manikür-pedikür, protez tırnak-kalıcı oje” gibi birçok alanda hizmet sunuluyor.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL