Sağlık

Gala Peruk’tan Onkoloji Hastalarına Jest

Gala Peruk’tan Onkoloji Hastalarına Jest

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği DENOG’un düzenlediği kampanya kapsamında onkoloji hastaları için toplanan saçlar, Gala Peruk tarafından ücretsiz olarak peruğa dönüştürülecek.

Denizli Çaybaşı Caddesi’nde faaliyet gösteren Gala Peruk, Denizli onkoloji Gönüllüleri Derneği DENOG ile örnek bir işbirliğine giderek bağışlanan saçlardan peruk yapımı işini ücretsiz olarak üstlendi.

Denizli Onkoloji Gönüllüleri Derneği’nin yürüttüğü saç bağışı kampanyasında toplanan saçların yanı sıra, kendi kuaför müşterilerinin saç bağışlarını da kampanyaya dahil eden Gala Peruk’un sahibi Ersin Demiray, onkoloji hastalarının peruk ihtiyacını karşılamaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti. Demiray kampanya için onkoloji gönüllülerine bir de peruk hediye etti.

Salonlarında peruk satışının yanı sıra kuaför hizmetlerinin verildiğini hatırlatan Ersin Demiray, peruk kullanacak onkoloji hastalarına peruğun kişiye göre şekillendirilmesi ve saç kesimi işini de ücretsiz yapacaklarını ifade etti. Yönetim üyeleri ile birlikte Gala Peruk’u ziyaret eden DENOG Başkanı Nejla Aslan ise, bu gönüllü işbirliği için Ersin Demiray’a bir teşekkür belgesi verdi.

Onkoloji hastaları için saç bağışı kampanyasına birçok gönüllünün destek verdiğini kaydeden Nejla Aslan, derneğin kısıtlı maddi imkanları nedeniyle saçların peruğa dönüştürülmesi sürecinde zorlandıklarını belirterek, bu nedenle Gala Peruk’un verdiği desteğin kendileri için çok değerli olduğunu dile getirdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL