Yaşam

Genç İş Adamından Alkışlanacak Hareket

Genç İş Adamından Alkışlanacak Hareket

Volkan Gayrimenkul’ün sahibi Volkan Gürsoy, emsal teşkil edecek güzel bir girişime imza attı. Sokağa çıkma yasağı kapsamındaki 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara, kira kazançları üzerinden vermeleri gereken Gayrimenkul Sermaye İratlarına İlişkin Vergi Beyannamelerini bağlı oldukları Vergi Dairelerine onların yerine ücretsiz yatırarak yardımcı olmaya başladıklarını duyurdu.

Volkan Gayrimenkul’ün sahibi yenilikçi fikirleriyle çevresinde takdir toplayan girişimci genç iş adamı Volkan Gürsoy’dan toplumsal dayanışmaya daha fazla ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde alkışlanacak bir hareket geldi.

ONLARIN HAKKINI ÖDEYEMEYİZ

Yardımsever iş insanı, bu kez de 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlara iyilikte bulundu; örnek oldu. Bugünlere gelmelerinde büyük emekleri bulunan büyüklerinin her zaman yanında olmaya çalıştığını söyleyen Gürsoy, sokağa çıkma yasağından fazlasıyla etkilenen 65 yaş ve üzerindeki mükelleflerin mecbur oldukları yasal sorumluluklarını yerine getirmede yardımcı olduklarını açıkladı. Gürsoy, “İmkânımız dahilinde, herkese her türlü yardımcı olmaya çalışıyoruz. Malumunuz belli yaş grupları için zorlukların arttığı bir dönemden geçiyoruz. Mecbur kalınınca, özellikle 65 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız için hayati önem taşıyan, sokağa çıkma yasağı başlatıldı. Bu kısıtlama, onların bazı işlerini yapmalarında karşılarına bazı sorunlar da çıkardı. Yaş itibarıyla neredeyse tamamı, çok fazla vakıf olmadıkları bugünün online hizmetleri gibi teknolojik kolaylıklardan faydalanamıyorlar. İşte bu noktada, Volkan Gayrimenkul olarak biz devreye giriyoruz. 65 yaş ve üzerindeki vergi mükelleflerimizin kira kazançları üzerinden vermeleri gereken Gayrimenkul Sermaye İratlarına İlişkin Vergi Beyannamelerini, bağlı oldukları Vergi Dairelerine onların yerine biz ücretsiz veriyoruz. Onların hayır duaları bize yeter de artar bile. Bunun için bize ulaşıp talepte bulunmaları yeterli. Telefonumuz 0258 241 33 66.” dedi.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL