Eğitim

Gülben Ergen 40. Anaokulunu Çivril’de Açtı

Gülben Ergen 40. Anaokulunu Çivril’de Açtı

Sanatçı Gülben Ergen’in kuruculuğunu ve başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği, Türkiye genelindeki 40. anaokulunu Çivril’de açtı. Yardımseverlerin desteği ile 10 yılı aşkın süredir Türkiye’nin dört bir yanında anaokulları açan Çocuklar  Gülsün Diye Derneği  çocukların okul öncesi eğitim olanağından faydalanması için anaokulu açmaya aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda  Sanatçı Gülben Ergen’nin kuruculuğunu ve başkanlığını yaptığı Çocuklar Gülsün Diye Derneği,  40. anaokulunu Denizli Çivril ilçesinin Emircik Mahallesi’nde açtı.

Hayırsever Mehmet Telli Bulut’un desteğiyle Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından açılan anaokulunun açılış törenine Denizli Valisi Ali Fuat Atik,  Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Çivril Kaymakamı  Armağan Önal  Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılışa katılan Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, Sanatçı Gülben Ergen’e Çivril’de yetişen  ürünlerden geleneksel ve ev yapımı yöntemler ile üretim yapan Sebahat Tanışman’ın Geleneksel Köy Ürünleri’nden takdim etti. Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanan Çocuklar Gülsün Diye Derneği tarafından açılan 2 derslik anaokulunda 40’a yakın öğrenci eğitim alacak.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL