Spor

Horozkent’ten Erken Bayram Hediyesi

Horozkent’ten Erken Bayram Hediyesi

Horozkentspor, kadın futbol 2. Lig C Grubunda sezonun son maçında konuk olduğu Konya İdmanyurdu’nu mağlup ederek sezonu namağlup tamamladı(1-4). Yeşil siyahlılara galibiyeti getiren golleri Elif(3) ve Hasibe kaydetti. Ev sahibinin tek golü ise Sena’dan geldi.

TFF Kadın Futbol 2. Lig C Grubunda mücadele eden Horozkentspor, sezonun son maçında Konya İdmanyurdu’na konuk oldu. Şehit Muharrem Samur Stadında oynanan maça etkili başlayan Denizli ekibi, aradığı golü 20.dakikada Elif ile buldu. Skor üstünlüğü ile etkili oyununa devam eden yeşil siyahlılar, 31’de Hasibe ile durumu 2-0’a getirdi.

SEZONU NAMAĞLUP TAMAMLADI

İlk yarısı bu şekilde sona eren maçta ev sahibi ekip ikinci yarıya golle başladı. Sena ile 48’de gol bulan Konya ekibi, skoru 2-1’e getirdi. 2-1 sonrası yeniden üstünlüğü eline alan Horozkent, 77 ve 90’da Elif Duru ile bulduğu gollerle maçı 4-1 kazandı. Çıktığı 12 maçı da kazanan Denizli ekibi sezonu namağlup tamamlayarak 36 puanla sezonu tamamladı. Horozkent’in yıldız golcüsü sezonu 23 golle tamamlayarak gol krallığında üçüncü sırada yer aldı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL