Eğitim

Kutluhan, Serinhisar MYO’da İncelemelerde Bulundu

Kutluhan, Serinhisar MYO’da İncelemelerde Bulundu

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan ve Prof. Dr. Necip Atar ile birlikte Serinhisar Meslek Yüksek Okulu’nda bir dizi incelemelerde bulundu. Ziyaret kapsamında henüz yapımı bitmemiş olan alanların hızla tamamlanması hususunda görüş alışverişi yapıldı.

Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Fahir Demirkan ve Prof. Dr. Necip Atar ile birlikte Serinhisar Meslek Yüksek Okulu’na inceleme ziyareti gerçekleştirdi. Meslek Yüksekokulu’nun mevcut fiziki durumu hakkında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Kemal Göz’ den bilgi alan Rektör Vekili Prof. Dr. Kutluhan, beraberindeki heyet ile birlikte aralarında konferans salonunun da bulunduğu, yapımı henüz bitmemiş kısımlarda incelemeler gerçekleştirdi.

İnceleme, Serinhisar Belediye Başkanı Hüseyin Gemi’nin de katıldığı ve henüz yapımı bitmemiş olan bölümlerin hızla tamamlanması hususunda görüş alışverişinin yapıldığı toplantının ardından sona erdi.

Yapılan incelemeler konusunda değerlendirmede bulunan Rektör Vekili Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, şunları kaydetti: “Serinhisar’da gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında özellikle henüz yapımı tamamlanmamış bölümlerin bir an önce bitirilip öğrencilerimizin kullanımına açılması hususunda yüksekokul yönetimimiz ve belediye başkanımız ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Henüz yapımı tamamlanmayan yerler arasında, bir okul için son derece önemli olan konferans salonu da var. Yüksekokulumuzun eksikliklerini el birliği ile bir an önce giderip, mümkün olan en kısa sürede okulumuzu kullanılabilir hale getirilmesi adına çalışmalarımıza hız vereceğiz.”

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL