Magazin

Melisa ile Furkan dünya evine girdi

Melisa ile Furkan dünya evine girdi

Denizli’nin tanınmış esnaflarından Ekol Tabela Reklam’ın sahibi Bülent Boya’nın oğlu Furkan dünyalar güzeli Melisa Uzundemir ile dünya evine girdi.

Melisa ile Furkan, Kayalar Düğün Salonu’nda düzenlenen görkemli düğün ile dünya evine girerken, düğünde dost ve akrabaları çifti yalnız bırakmadılar.

Denizli’nin sevilen ve sayılan simalardan Nurten ve İsmail Uzundemir’in biricik kızları Melisa ile Güler ve Bülent Boya’nın biricik oğlu Furkan görkemli bir düğün ile evlenerek dünya evine girdiler.

Çift için Kayalar düğün salonunda düğün töreni gerçekleştirdi. Düğüne çiftin yanı sıra dost ve akrabaları ayrıca yıllardır Denizli ve bölgesinde esnaflık yapan Bülent Boya’nın esnaf dostları da yoğun bir katılım sağladılar. Müzik eşliğinde çift sahne aldı. Ardından düğün pastası çift tarafından kesildi. Takı merasiminin ardından çift ve davetliler sahnede müzik eşliğinde gecenin ilerleyen saatlerine kadar eğlendiler.

Melisa ve Furkan’a bir ömür boyu mutluluklar diliyor, Boya ve Uzundemir ailelerine de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz.

 

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL