Siyaset

Memleket Partisi, Denizli’de Örgütlenme Seferberliği Başlattı

Memleket Partisi, Denizli’de Örgütlenme Seferberliği Başlattı

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, bugün bir basın açıklamasında bulunarak yeni dönemde Memleket Partisi’nin Denizli’deki yol haritasını paylaştı.

Memleket Partisi’nin 6 Şubat 2022 tarihinden itibaren yapılacak tüm seçimlere girmeye hak kazandığını belirten Derici, oy pusulasında yer alabilmek için geride bırakılan süreçte çok hızlı hareket etmek zorunda kaldıklarını, bu nedenle ister istemez bazı rakamsal konulara öncelik verdiklerini belirtti.

Memleket Partisinin an itibariyle merkez ilçeler dahil 8 ilçede (Pamukkale, Merkezefendi, Acıpayam, Tavas, Honaz, Kale, Çal, Beyağaç) örgütlü olduğunu belirten Erhan Derici, önümüzdeki süreçte 19 ilçenin tamamında örgütlenmek için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Denizli İl Örgütü olarak önümüzdeki dönemde sloganlarının “Denizli’de Örgütlenmediğimiz İlçe Kalmayacak” olduğunu söyleyen Derici, öncelikli olarak Çivril, Sarayköy ve Buldan ilçelerine odaklandıklarını ve buralarda bir an önce kurumsal olarak yer almak için çalışmalara başladıklarını” belirtti.

Denizli İl Başkanı Erhan Derici akabinde şöyle konuştu: “Memleket Partisi, iktidardan da, geleneksel muhalefet partilerinden de ümidini kesmiş olan kararsız seçmenler için yeni bir umut ve seçenektir. Yapılan son anketlerde yaklaşık yüzde 30 oranında kararsız bir seçmen grubunun olduğu görülmektedir. Şüphesiz ki bu büyük grup önümüzdeki ilk seçimde kazananı belirleyecektir. Açıkçası biz de kararsız seçmenlerin gönlüne girebilmeyi hedefliyoruz ve bu yüzden de her ilçede, mahallede ve köyde örgütlenerek vatandaşlarımıza dokunmak istiyoruz.”

“Memleket Partisi, hem genel merkez, hem de yerel örgüt kadrolarında, çoğunlukla genç, dinamik ve daha önce siyasete girmemiş insanlardan oluşuyor. Bakın bu çok anlamlı bir şey. Çünkü, ülkedeki gidişattan memnun olmayan ve kaygı duyan vatandaşlar çareyi üçüncü bir yol aramakta ve Muharrem İnce’nin önderliğindeki Memleket Partisi çatısı altında siyasete girmekte görüyorlar. İşte biz de bu yüzden tüm ilçelerimizde “ne sağdan, ne soldan, Atatürk’ün yolundan” diyen ve böyle düşünen insanlarımızla bir araya gelmek istiyoruz. Bu düşüncedeki vatandaşlarımızın da bizimle irtibata geçmelerini istiyoruz.

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, sözlerine şöyle devam etti: “Son dönemde başka siyasi partilerin de kurulduğuna şahit olduk ancak özellikle Ak Partiden ayrılarak kurulmuş olan partilerin üzerinde çok ağır veballer var. Sanırım sadece Suriye meselesi ve Ekonominin bugünlere gelmesi gibi başlıkları saysak kimler olduğu tahmin edilebilecektir. Bu noktada Genel Başkanımız Sn.Muharrem İnce gerek enerjisi, gerek söylemleri, gerekse de ter temiz siyasi geçmişiyle öne çıkıyor. İşte sırf bu nedenle de her türlü ekran ambargosuna maruz kalıyor. İç ve dış odaklar Muharrem İnce’nin milletimizle buluşmasına engel olmaya çalışıyorlar. Çünkü Muharrem İnce, yalnızca Türk milletinin menfaatlerini savunuyor. Hiç kimseye verilmiş ne bir sözü, ne de bir borcu var. Muharrem İnce, her iki ayağı da Ankara’da olan, Atatürkçü, Cumhuriyetçi ve Demokrat bir liderdir.”

Sözlerini “Ne Cumhur Ne Millet! Tek Yol Memleket” diyerek tamamlayan Derici; tüm Denizlilileri Memleket Partisine destek olmaya ve birlikte siyaset yapmaya davet etti.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL