Güncel

Mercedes Benz Denizli Hastalya’da EQS ve EQE İle Geleceği Test Ettiler

Mercedes Benz Denizli Hastalya’da EQS ve EQE İle Geleceği Test Ettiler

Denizli’de Mercedes-Benz Denizli Hastalya Otomotiv’de elektrikli Mercedes-EQ markasının ürün yelpazesi beğeniye sunuldu. “Yıldızları test etmeye hazır mısınız?” sloganıyla macera ve keyif dolu test sürüşüne yüzlerce kişi katılırken, Mercedes’in EQS ve EQE modelleri büyük beğeni topladı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Mercedes-Benz Denizli Hastalya Otomotiv’de Mercedes-EQ markasının yeni yüzleri beğeniye sunuldu. Hastalya Denizli Showroom’da gerçekleştirilen etkinliğe ilgi büyük olurken, davetliler test sürüşü için adeta kuyruğa girdi.

GÜCÜ VE KONFORU TEST ETTİLER

Çok sayıda Mercedes tutkunu araçları yakından görmek fırsatı bulurken, EQS ve EQE modellerinde gücü ve konforu da test etti.

600 KM AŞAN MENZİLİ VAR

Mercedes-EQ markasının yaşam dostu elektrikli araçları EQS ve EQE modelleri 600 kilometreyi aşan menzilleri ile sınıfında fark yaratırken, elektrikli otomobillere özgün tasarımın yanı sıra, hem lüks hem de teknolojinin bir arada olduğu araçlar doğa dostu olmasıyla dikkat çekiyor.

“TALEPLER İNANILMAZ VE ÇOK YOĞUN”

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili konuşan Otomobil ve HTA Satış Müdürü Pınar Öngeren, “ Doğayı korumayı hedeflemiş bir kurumun çatısı altında olmaktan çok mutluyuz. Mercedes EQ markamızla hem dünyayı daha sürdürülebilir yere getirmek, hem de kalite, lüks ve teknoloji bir araya getirerek deneyimlemek istiyoruz.  Talepler inanılmaz fazla ve yoğun. Gerçekleştirilen test sürüşüne de katılım beklediğimizden çok daha fazla oldu. Açıkçası bu aracı almak isteyenler beklemek zorunda. Geri dönüşlerde çok olumlu şekilde ilerliyor. Olumsuz diyebileceğimiz hiçbir şey yok. Bize ulaşanlar fiyat noktasında da durumu makul karşılıyorlar. Normal E serisi bir araç 2 milyon 250 bin lira iken, elektrikli otomobili 2 milyon 700 bin liraya alabilirler” dedi.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL