Genel

Mercedes-Benzde Staj Yapacak Öğrenciler Seçildi

Mercedes-Benzde Staj Yapacak Öğrenciler Seçildi

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Mercedes-Benz Laboratuvarında eğitim gören öğrencilerden 2020-2021 eğitim yılında Mercedes-Benz yetkili servislerinde staj görecek öğrenciler belirlendi.

Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde laboratuvar kuran Mercedes-Benz Yetkili Servisi Çeşmeliler  Genel Müdürü Veysel Deniz katıldı. Staj görecek öğrenci seçiminde Okul Müdürü İbrahim Ertan Aktaş, Mercedes-Benz Laboratuvar Şefi Halil Tanrıkulu ve Motorlu Araçlar Teknolojisi Alanı Öğretmeni Tevfik Karataş, Ahmet Özlü, Yaşar Tabak’da yer aldı.

Servis yetkilileri Mercedes-Benz Yetkili Servisinde stajını tamamlayıp mezun olan öğrencilerin bu iş yerlerinde işe başlayabileceklerini belirtti. Okul Müdürü İbrahim Ertan Aktaş ise, Mercedes-Benz ile yapılan sözleşme gereği öğrencilerin yetkili servislerinde staj görmelerinin mesleki eğitimde kaliteyi ve akademik başarıyı artıracağını söyleyerek, yetkililere teşekkür etti.

Mercedes-Benz Yetkili Servisi Çeşmeliler Genel Müdürü Veysel Deniz ise bu uygulamayı her yıl yaptıklarını öğrencileri iş hayatına hazırladıklarını, meslekleri ile ilgili almış oldukları eğitimleri iş yerlerinde pekiştirerek mesleğe tecrübeli olarak kazandırdıklarını belirtti. Ayrıca Deniz Orhan Abalıoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne desteklerinin her zaman süreceğini ifade etti.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL