Güncel

Meşhur Çamlık Çorbacısından Bardak Çorba

Meşhur Çamlık Çorbacısından Bardak Çorba

Denizli’de 28 yıldır şifa kaynağı çorba kültürünü geleneksel olarak yaşatan Çamlık Çorbacısı, ‘bardak çorba’ konseptiyle sektöre yeni bir soluk getirdi. Sinpaş Aquamall AVM Şubesinde Çamlık Çorbacısının lezzeti bardak çorbayla vatandaşla buluşuyor. Paket serviste ve toplu etkinliklerde de bardak çorbanın lezzeti sunuluyor.

Denizli’de ‘çorba’ denilince akla ilk gelen restoranların başında gelen Çamlık Çorbacısı; Çamlık, Yenişehir Yürüyüş Yolu ve Sinpaş Aquamall AVM olmak üzere 3 şubeyle hizmet veriyor. Çamlık Çorbacısı, ‘Kelle Paça, İşkembe, Tuzlama, Ezogelin, Damar, Mercimek, Tavuk, Beyin, Dil, Ayak Paça’ gibi geleneksellikten uzaklaşmayan enfes çorbaları, ‘Dil Tava, Beyin Söğüş, Sucuklu Yumurta ve Beyin Tava’ gibi unutulmaz lezzetleri, ‘Kemalpaşa ve Fırında Sütlaç’ gibi aranan tatlılarıyla müşterilerin ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Denizli’de daha önce ev ve iş yerlerine paket servisle lezzet dolu şifa kaynağı çorbalarını ulaştıran Çamlık Çorbacısı; bardak çorba ile de Denizli’de bir ilki gerçekleştirerek, sektöre yeni bir soluk getirdi.

İSTER ŞUBEDE, İSTER EVDE… BARDAK ÇORBA HER YERDE

3’ncü şubesi olan Sinpaş Aquamall AVM’de yer alan +1 konseptiyle ev ve iş yerlerine paket hizmeti sunan Çamlık Çorbacısı, bardak çorba hizmetini de bu şubede veriyor.

Çamlık Çorbacısı’nın; mercimek, ezogelin, domates ve kemik suyu lezzetlerini bardak çorbayla müşteriler tadabiliyor.

Bardak çorba, kıtır ekmekle yada galeta ile servis ediliyor. Toplu etkinliklerde de bardak çorba büyük ilgi görüyor.

Çorba tutkunları geleneksellikten uzaklaşmayan enfes çorbalarını bardakta içmenin keyfini çıkarıyor.

“GELEN TEPKİLER ÇOK OLUMLU…”

Çamlık Çorbacısı’nın 2. Kuşak Yöneticisi Mehmet Gürbüz, ‘bardak çorba’ konseptinin Denizli halkı tarafından çok beğenildiğini ifade etti. Sinpaş Aquamall AVM Şubesinde bardak çorba hizmetini verdiklerini söyleyen Gürbüz, “Şifa ve sağlık dağıtan çorbalarımıza yeni bir soluk getirmek istedik. Şifa kaynağı çorbalarımızı bardakta, çabuk ve daha ekonomik olarak servis ediyoruz. Özellikle öğrenciler ve mesailerine yetişmeye çalışan vatandaşlarımız bardak çorbayı tercih ediyor. AVM içerisinde gezerken misafirlerimiz bardak konseptimizle her yerde çorbanın tadına varabiliyor. Soğuk kış günlerinde insanın içini ısıtan çorbayı bardakta görenler de çok şaşırıyor ama gelen tepkiler çok olumlu” dedi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL