Siyaset

Mhp Denizli’de Milletvekili adayları tanıtıldı!

Mhp Denizli’de Milletvekili adayları tanıtıldı!

14 Mayıs’ta yapılacak olan 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarına devam eden MHP Denizli İl Başkanlığı, milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan 23 isim arasından seçilen 7 adayı kamuoyuna tanıttı.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın Başkanlığında gerçekleşen tanıtım toplantısına aday adaylarının yanı sıra ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.  Başkan Yılmaz, toplantıda aday listesinde yer alan Ferudun Ünal, Yusuf Garip, Ebru Leman Kalkan, Emre Erdoğan, Mehmet Altıntaş, Raşit Özdemir ve Hüseyin Yüklet’i tek tek partililer ve kamuoyuna tanıttı.

Başkan Yılmaz, “Partimize Güç Veren Tüm Arkadaşlarımızı Tebrik Ediyorum”

Konuşmalarına Türk Polis Teşkilatının 178’inci kuruluş yıldönümünü kutlayarak başlayan Başkan Yılmaz, “Vatanı ve milleti için türlü fedakarlık yaparak canla başla çalışan tüm polislerimize şükranlarımı sunuyorum. Milliyetçi Hareket Partisi’nin köklerini oluşturan, İstiklal Harbinin kahramanı Mareşal Fevzi Çakmak’ı rahmetle yad ediyorum. 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinde aday adaylığı başvurusu yaparak partimize güç veren tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor ve kutluyorum. Aday adaylığı süreci içerisinde liyakatle, samimiyetle ve kararlılıkla tüm ilçelerimizde siyasal faaliyet yürüttük. İlçe başkanlarımız ve teşkilatlarımızı, partimize sağladıkları sinerji için teşekkür ediyorum. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin takdir ve tensipleriyle Denizli Milletvekili Aday listemiz belirlendi” dedi.

“14 Mayıs’ta Teröre Terör Diyemeyenler Kaybedecek”

14 Mayıs 2023 seçimlerinin sadece bir seçim olmadığını belirten Başkan Yılmaz konuşmasında, “Statükocu anlayışın, vesayet odakların, emperyalist güçlerin ve şer odakların Türkiye Cumhuriyeti devleti üzerindeki şekillendirmeye çalıştığı tüm projelerin yok olacağı seçim mahiyetindedir. İHA’nın, SİHA’nın, Kızıl Elmanın, Mavi Vatanın, Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasının perçinleneceği gündür. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı olarak devletiyle milletiyle, milli hassasiyetlerle hep birlikte gayret ettiğimiz ve bu kanaatleri ortaya koyacağımız bir seçimdir. MHP’nin politikaları asla popülizm içermez. Diğer taraftan kamuoyu milli ve manevi değerlerle, seccadeye bakış açılarıyla, terörist cenazesine karanfil bırakanlar ile bırakmayanları, 780 bin metrekarelik vatan topraklarında tek vatan, tek millet, tek bayrak ve tek devlet olgusuyla siyaset yapanları ayırt edecektir. 14 Mayıs’ta teröre terör diyemeyenler kaybedecek, milleti için gece gündüz mücadele eden Cumhur İttifakı kazanacaktır. 14 Mayıs, MHP’nin ve Cumhur İttifakımızın zafer günüdür. Recep Tayip Erdoğan’ın 13. Cumhurbaşkanlığı günüdür. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Adaylarımıza ise başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Toplantıda MHP Denizli Milletvekilleri tek tek söz alarak kendilerini tanıttı.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL