Güncel

Mor ekmek, simit ve baklavayı Denizlililerin damak tadına sunuyoruz

Mor ekmek, simit ve baklavayı Denizlililerin damak tadına sunuyoruz

Denizli’de 102 yıldır unlu mamüller üreten firmamız, bir ilke imza atarak mor ekmek, simit ve baklavayı üreterek, Denizlililerin beğenisine sunuyoruz. Topal Kadir Unlu Mamüller Kimyageri Gülden Keskin ve Celal Suna ürettikleri mor ekmek, simit ve baklavaları Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenledikleri basın toplantısıyla tanıttı.

Topal Kadir Unlu Mamüller  Satış Sorumlusu  Celal Suna, mor mamüller hakkında şunları söyledi:

Topal Kadir Unlu Mamulleri olarak tüm dünyada etkisini artarak gösteren pandemi sürecinde daha fonksiyonel ürünlere yönelmemiz gerektiği bilinci ile ürettiğimiz mor ürünleri değerli müşterilerimizin beğenisine sunduk.

Mor ürünlerimizi üretmek için kullandığımız karışım, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Avcılar Kampüsü içerisinde yer alan Teknokent Bölgesi’nde Sankara Beyin ve Biyoteknoloji Araştırma Merkezi’nde, Prof. Dr. İhsan Kara ve ekibi tarafından bilimsel çalışmalar sonucu geliştirilen, kırmızı ve mor meyve sebzelerden (vişne, nar, siyah havuç, böğürtlen vb.) elde edilen bir Ar-Ge ürünüdür. İçeriğinde, sağlığa faydaları binlerce bilimsel yayına konu olan antosiyaninler (renk pigmentleri) vardır. Mor renk kırmızı ve mor sebze meyvelerdeki aktif bileşenlerin doğal renginden gelmektedir. Bu yüzden üretilen unlu mamuller de doğal olarak mor renkte olmaktadır.

Bu ürünü kullanarak ürettiğimiz ve müşterilerimizin beğenisine sunduğumuz mor ekmek, mor simit, mor kuru pasta ve mor baklava ürünlerimiz için bilimsel araştırmalar der ki;

Doğal antioksidan kaynağıdır. Düşük glisemik indekse sahiptir. Yani tüketilen gıdanın sindiriminin belli bir oranda yavaşlatılması ve böylece daha dengeli bir kan şekeri değerine ulaşılması anlamına gelmektedir. Düzenli tüketildiğinde, kan şekerini daha kontrollü yükseltir ve böylece daha dengeli bir kan şekeri seyrini sağlar. Her yaştan bireyin güvenle kullanabileceği ürünlerdir.

“MOR EKMEK, MOR SİMİT, MOR BAKLAVA VB. ÜRÜNLER İLAÇ DEĞİLDİR. TEDAVİ AMAÇLI İLAÇ YERİNE KULLANILAMAZ.”

Ürünlerimizi tüm şubelerimizden, “Lezzeti Evinize Çağırın” Telefon Hattımız 0 530 917 1918’den ve “www.topalkadir.com.tr” internet sitemizden temin edebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.”

 

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL