Güncel

Oker Otomotiv, 2. Şubesini Açtı

Oker Otomotiv, 2. Şubesini Açtı

Denizli’de 11 yıldır otomotiv sektöründe hizmet veren Oker Ekspres Servis 2. Şubesini, İzmir yolu Sümerpark kavşağında açtı.

Bosch Car Servis ve OTTO Zenit bayisi olan Oker Ekspres Servis, 2. Şubesini düzenlenen törenle açtı. Açılışa Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Pamukkale Belediyesi Başkan Yardımcısı Gamze Sevgi ayrıca Otomotiv sektöründen bir çok esnaf ile Oker ailesi ve yakınları katıldı.

45 dakikada araç bakımını yapıp teslim eden Oker Ekspres Servis, müşterilerine kaliteli hizmet sunuyor. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle de araçlarının bakımını yaptıramayan müşterilerine de vale hizmeti sunuyor.
Aracı istenilen yerden alıp bakımını yapıp teslim eden servis, garantili araçlarda garanti bozmadan bakım imkanı sunuluyor. Merkezi 3. Sanayide olan Oker Otomotiv’in açılan yeni şubesi de İzmir yolu Sümerpark kavşağında açılmış oldu.

Oker Ekspres Servis güvencesiyle kaliteli hizmeti kendilerine ilke edindiklerini söyleyen Hakkı ve Nur Erim, “Tüm Denizlilileri iş yerimize bekliyoruz. Açılışımıza özel olarak işçilikte ve yedek parçada yüzde 25’e varan indirimler sunuyoruz. Halkımız, 11 yıllık tecrübemizle bizim garantimizde en kaliteli servis hizmetini en hızlı biçimde yaşamalılar. Amacımız müşterilerimize en iyisini sunmaktır. Bugün açılışımıza katılan dostlarımıza teşekkür ediyoruz. ” dediler.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL