Eğitim

“Okul Öncesi Dünyam” Projesinin İlk Öğrenci Webinarı Yapıldı

“Okul Öncesi Dünyam” Projesinin İlk Öğrenci Webinarı Yapıldı

Okul Öncesi Dünyam projesi, 10 tane  Türkiye’den, 1  tane Azerbaycanlı, 1 tane Litvanyalı ve 5 tane Romanyalı ortakla toplamda 4 farklı ülkelerden 17 ortakla devam ediyor. Proje öğrencilerin bu pandemi sürecinde eğlenerek öğrenmesini ve farklı ülkelerden ana sınıfı öğrencileriyle buluşarak kültürel etkileşim sağlayıp sosyalleşmesini amaçlıyor. Bu amaçlar doğrultusunda ilk öğrenci webinarı konukları Bam Bam Orff grubuyla 107 kişilik büyük bir katılımla bir saate yakın bir zamanda  gerçekleştirildi. Webinar süresince bütün öğrenciler çok eğlendi. Ayrıca öğretmenler de bu proje sayesinde farklı kültürlere tanıklık edip birbirleriyle tecrübelerini paylaştı, teknolojiye ayak uydurup web 2.0 araçlarını sıklıkla kullandı.

Denizli Ahmet Çalışkan Anaokulu öğretmeni Kevser Yıldırım Okul Öncesi Dünyam projesi kapsamında farklı ülkelerden öğrenci ve öğretmenlerin tanışmalarını sağlamak için bir tanışma webinarı düzenlendi. Tanışma webinarına katılım ve ilgi oldukça fazlaydı. Bam bam tam tam grubununda webinara katılımı ile çocuklar örf ve ritim çalışmaları ile eğlenceli zaman geçirdi. Etkinliğin ardından velilerden olumlu geri dönüşler alındı.

9 Şubat Güvenli Internet günü kapsamında Okul öncesi Dünyam proje ekibi 09 Şubat Güvenli internet günü için yine öğrenci, veli ve öğretmenlerimizin katılımıyla farkındalık yaratacak bilgilerle dolu bir webinar hazırladı. Webinara konuk olan  Isparta Şehit Polis Mehmet Karacatilki, Uzman Psk. Danışman Süleyman Akın’ın vermiş olduğu bilgilerle faydalı bir etkinliğe daha imza attılar.

Denizli Ahmet Çalışkan Anaokulu öğretmeni Kevser Yıldırım ilerleyen günlerde proje kapsamında yine eğlenceli ve öğretici webinarlar ile farklı ülkelerde eğitim gören öğrencileri bir araya getireceklerinin müjdesini verdi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL