Sağlık

Özel Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Görkemli Törenle Açıldı!

Özel Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Görkemli Törenle Açıldı!

Denizli’de ağız ve diş sağlığı alanında hizmet verecek olan Özel Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi düzenlenen açılış töreniyle hizmete girdi.

Denizli’de ağız ve diş sağlığı alanında fark yaratmak için yola çıkan Özel Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, gerçekleştirilen törenle açıldı. Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesinde bulunan sağlık merkezinin açılışına Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, AK Parti MKYK Üyesi Nurcan Dalbudak, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, STK ve sağlık sektörü temsilcileri, sağlık merkezi personelleri ve çok sayıda davetli katıldı.

DAVETLİLER TESİSİ GEZME FIRSATI BULDU

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Denizli protokolü ve davetliler sağlık merkezini tanıma fırsatı bulurken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, tesisin Denizli’ye hayırlı uğurlu olmasını diledi ve Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimini ve personellerini tebrik etti.

SARI; “DENİZLİ’DE KALİTELİ, ETİK VE İLKELİ BİR HİZMET VERECEĞİZ”

Özel Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Sarı, “Denizli’de ağız ve diş sağlığı sektöründe en iyi şekilde hizmet vermek istiyoruz. Denizli’mize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde 13 adet poliklinik ve ameliyathane yer alıyor. Ayrıca çene cerrahisi, çocuk uzmanı ve diş hekimi, 15 yardımcı personelimiz ve ileri teknolojik cihaz altyapısıyla yola çıkıyoruz. Diş hekimliği alanında Denizli’de kaliteli, etik ve ilkeli bir hizmet vereceğiz. Bu güzel günde bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

DİŞ SAĞLIĞININ HER BRANŞINDA HİZMET VERECEK

Merkezefendi İlçesi Sırakapılar Mahallesi 1171 Sk. No;5/A’da bulunan Özel Dent20 Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi; genç, dinamik, tecrübeli ve uzman kadrosuyla, yılların vermiş olduğu kaliteyi birleştirerek ağız ve diş sağlığının her branşında hizmet verecek.  Sağlık merkezi kurumsal altyapının yanı sıra, yeni nesil teknolojik tıbbi cihazlar, fiziki şartlar ve modern donanımı ile hastalarına kusursuz hizmet verebilecek teknolojik altyapıya sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Sağlık merkezinde; Ağız, Diş ve Çene Hastalıkları ve Cerrahisi, Ortodonti (Tel Tedavisi), Periodontoloji (Diş Eti Hastalıkları), Endodonti (Kanal Tedavisi), Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği), Protetik Diş Tedavisi, Dental Radyoloji ve Genel Anestezi ve Sedasyon alanlarında hizmet verilecek.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL