Güncel

Pamukkale’de spor alanları dezenfekte ediliyor

Pamukkale’de spor alanları dezenfekte ediliyor

Koronavirüs ile mücadele çalışmalarına aralıksız devam eden Pamukkale Belediyesi, ilçe genelindeki çocuk oyun grupları, parklardaki kondisyon aletleri, futbol ve basketbol sahalarını baştan aşağı dezenfekte ediyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Daha sağlıklı bir Pamukkale için dezenfekte çalışmalarımıza gece gündüz demeden devam ediyoruz” dedi.

Koronavirüs pandemisinin ortaya çıktığı ilk günden bu yana ilçe genelinde her alanda dezenfekte işlemlerini aralıksız sürdüren Pamukkale Belediyesi, yeni normal hayata geçişte de bu çalışmalarına devam ediyor. İlçedeki okullar, camiler, kamu binaları, oteller, kafe ve restoranlarla küçük esnafların iş yerleri Pamukkale Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Ekipler son olarak içinde halı saha, basketbol ve voleybol sahası ile tenis kortu bulunan spor kompleksleri, çocuk oyun grupları ve parklardaki spor aletlerini dezenfekte ederek halkın daha sağlıklı ortamlarda spor yapmasına imkan sağladı.

“DEZENFEKTE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, daha sağlıklı Pamukkale için gece gündüz demeden çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “Koronavirüs sürecinin yaşandığı ilk günden bu yana Pamukkale Belediyesi olarak her alanda tüm imkanlarımızı halkımız için seferber ettik. İçinde bulunduğumuz normalleşme sürecinde de dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçe sınırlarımız içindeki tüm spor komplekslerini, çocuk oyun gruplarını, parklardaki spor aletlerini, futbol ve basketbol sahalarını baştan aşağı dezenfekte edip vatandaşların hizmetine hazır hale getirdi. Daha sağlıklı bir Pamukkale için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Halkımız ilgili kurumların duyurduğu uyarıları dikkate alarak gerekli tüm önlemleri almaya devam etmeli. Bu şekilde daha sağlıklı zamanlara ulaşabiliriz. Vatandaşlarımızın önlemlerini alarak spor yapmaları için biz gereken tedbirleri almaya devam ediyoruz” dedi.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL