Spor

PAÜ Öğrencileri Yılın Paralimpik Engelli Sporcusu ve Takımı Ödülü Aldı

PAÜ Öğrencileri Yılın Paralimpik Engelli Sporcusu ve Takımı Ödülü Aldı

Pamukkale Üniversitesi Öğrencileri Şeydanur Kaplan’ın ve Berfin Altan’ın yer aldığı Kadın Goalball Milli Takımı, Gillette/Milliyet tarafindan düzenlenen ödül töreninde ‘Yılın Paralimpik Engelli Sporcusu/Takımı Ödülü’nü aldı.

PAÜ Öğrencilerinin yer aldığı Kadın Goalball Milli Takımı’na ödüllerini Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu takdim ederken tebriklerini ileterek başarılarının devamı diledi.

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, “Özel bir gecedeyiz. Sporumuzun yüz akı gençlerimizle, spor ailemizle beraberiz. Bu gece bu arada bu ülkenin gençlerine ilham kaynağı olan pek çok değerli hikayenin buluştuğu yerdeyiz. Bu platform tüm spor ailemizi buluşturan bir platform. Birbirinden kıymetli sporcularımızın gözlerindeki ışığı görmek benim için çok büyük mutluluk. Yarışan herkesi tebrik ediyorum. Bu gece ödül alacak sporcuları özellikle kutluyorum. Ödül listesi bir oylama ve bu oylamada çeşitliliği görüyoruz. Önceleri birkaç branşta olan Türk sporunun artık ciddi bir seviyeye geldiğinin göstergesi. Türk sporunun marka değerinin yükseldiğinin göstergesi. Öğrencilerimizi kutlar; Başarılarının devamını dileriz.” şeklinde konuştu.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL