Yaşam

‘Ramazan Usta Bolu Lokantası’ Hizmete Girdi

‘Ramazan Usta Bolu Lokantası’ Hizmete Girdi

Denizli’de ‘Ramazan Usta Bolu Lokantası’ hizmete girdi. Pazar günleri hariç haftanın altı günü hizmet verecek olan lokantada, Denizli halkı; çorbadan sulu yemeğe, ızgara köfteden, tavuk çeşitlerine ve damat çatlatacak tatlılarıyla buluşacak.

Denizli’de yeme içme sektörüne bir firma daha katıldı. “Ramazan Usta Bolu Lokantası” gerçekleştirilen törenle hizmete girdi. Açılış törenine yoğun katılım olurken, kurdeleyi Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan kesti.

Davetlilere açılışta yemek ikramı yapılırken, eşsiz lezzetleriyle Denizli halkına hizmet verecek olan ‘Ramazan Usta Bolu Lokantası’; İzmir asfaltı üzerinde yer alıyor. Yavuz Selim Caddesi No:24’te hizmete giren lokantada; çorbadan sulu yemeğe, ızgara köfteden, tavuk çeşitlerine ve birbirinden lezzetli tatlılar, Denizlilerle buluşacak.

Davetlilere açılışta yemek ikramı yapılırken, eşsiz lezzetleriyle Denizli halkına hizmet verecek olan ‘Ramazan Usta Bolu Lokantası’; İzmir asfaltı üzerinde yer alıyor. Yavuz Selim Caddesi No:24’te hizmete giren lokantada; çorbadan sulu yemeğe, ızgara köfteden, tavuk çeşitlerine ve birbirinden lezzetli tatlılar, Denizlilerle buluşacak. Yıllardır gıda sektöründe hizmet veren Ramazan Kılınç yaptığı açıklamada;”açılışımıza katılan tüm dostlarımıza, esnaflarımıza teşekkür ediyoruz. Bu süreçte yanımızda olan tüm çalışma arkadaşlarıma, desteklerini hiç esirgemeyen Hatice Esgin’e ve yıllardır hep yanımızda olan müşterilerimize çok teşekkür ediyorum.” dedi.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL