Güncel

Rektör Prof. Dr. Kutluhan’dan Anneler Günü Mesajı

Rektör Prof. Dr. Kutluhan’dan Anneler Günü Mesajı

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, “Anneler Günü” münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, kıymetli annelerimizin karşılıksız sevgi, emek ve fedakârlığın timsali olduğuna dikkat çeken Rektör Prof. Dr. Kutluhan, “Annelerimizi sadece bu özel günde değil; hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri daima göstermeliyiz” dedi.

“Yürekleri; sevgi, şefkat, merhamet ve fedakârlık ile dolu olan, bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, ilk öğretmenimiz olan değerli annelerimiz, aynı zamanda huzurlu bir toplumun temel taşıdır. Karşılık beklemeden sevmenin en güzel örneklerinden biri olan kıymetli annelerimiz, varlıklarıyla hayatlarımıza anlam katarken, şefkat dolu yürekleri ile bizlere doğruya, iyiye ve güzele ulaşmamız konusunda yol gösterirler.

Dünyaya geldiğimiz ilk andan itibaren bizlere doğruluk ve güzellik adına her ne varsa öğreten annelerimizi sadece bu özel günde değil; hayatımızın her anında hatırlamalı, onlara hak ettikleri değeri daima göstermeliyiz. Bizler için gösterdikleri çabalarının karşılığında onları mutlu etmek, gurur duyacakları evlatlar olmak ve emeklerinin boşa gitmediğini göstermek annelerimiz için en büyük armağandır. Onların gülen yüzleri bizler için de en değerli hazinedir.

Yüreklerinde taşıdıkları sınırsız; sevgi, sabır, emek ve fedakârlık ile değeri biçilemeyen başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum. Ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi de rahmet ve minnetle yâd ediyorum.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL