Yaşam

SEKÜYAD’A duygulandıran bağış

SEKÜYAD’A duygulandıran bağış

Serinhisarlılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ne bağışlar sürüyor. Burs yardımlarında kullanılmak üzere Serfeza Yapı İnşaat Şirketi sahipleri Ercan Çiğdem ve Musa Çolak, derneğe 10 bin 500 lira bağışladı.

Dernek Başkanı Nizamettin Ekiz, katkılarından dolayı Serfeza Yapı İnşaat Şirketi sahipleri Ercan Çiğdem ve Musa Çolak’a plaket takdim etti. Yapılan katkının öğrencilere burs olarak sunulacağının altını çizen başkan Nizamettin Ekiz, katkılarından dolayı Çiğdem ve Çolak’a teşekkür etti. Ekiz, bu örnek davranışın diğer hayırseverlere de örnek olmasını temenni ettiklerini belirtti. Ercan Çiğdem ve Musa Çolak’da Serinhisar’ın kültürüne ve değerlerine sahip çıkan bir derneklerinin olmasından dolayı gurur duyduklarını belirterek, bu desteğin diğer hayırseverleri de harekete geçirmesini umduklarını bu tür desteklerinin yer yer devam edeceğini belirtiler.

SEKÜYAD’ın diğer yönetim kurulu üyeleri de Çolak ve Çiğdem’e teşekkür ettiler. Yapılan yardımın dernek tarafından öğrencilere burs olarak dağıtılacağı bildirildi.

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL