Güncel

Şeniz Doğan DESİAD’I Ziyaret Etti

Şeniz Doğan DESİAD’I Ziyaret Etti

Merkezefendi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeniz Doğan, Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’ne ziyarette bulundu. Doğan, “İlçemizi ortak akılla, birlikte yönetmeye devam edeceğiz” dedi.

Görev süresi boyunca ilçede ve kentte faaliyet gösteren dernekler, sivil toplum kuruluşları ve meslek odaları ile iş birliği içinde olan Şeniz Doğan, ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Doğan son olarak, Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği’ni, Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Milletvekili Şeref Arpacı ve Cumhuriyet Halk Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu ile birlikte ziyaret etti. 5 yıl içerisinde hayata geçirdikleri ve yeni dönemde yapılacak olan çalışmaları DESİAD Başkanı Nuri Turgut ve yönetim kurulu üyelerine anlatan Doğan, Merkezefendi’de dayanışmaya ve birlik olmaya önem verdiklerini söyledi.

Dernekler ile uyum içinde çalışıyor olmanın Merkezefendi’ye büyük katkı sağladığını ve bu yüzden iş birliği içerisinde olmanın önemini vurgulayan Şeniz Doğan, misafirperverliklerinden dolayı DESİAD ailesine teşekkür etti. Denizli Sanayiciler ve İş İnsanları Derneği Başkanı Nuri Turgut da nazik ziyaretleri nedeniyle Şeniz Doğan’a teşekkür etti.

 

,

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

,

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL